نوشته شده توسط : دکتر ستایش

آنچه والدين بايد در مورد بیماری هیپوسپادیاس در پسران بدانند!

هیپوسپادیاس یک ناهنجاری هنگام تولد است که در آن دهانه مجرای ادرار در نوک آلت تناسلی نیست. در عوض، یا جایی در امتداد آلت تناسلی یا روی کیسه بیضه است. 

هیپوسپادیاس یکی از شایع ترین ناهنجاری های هنگام تولد است. برآوردها حاکی از آن است که هیپوسپادیاس از هر دويست نوزاد يک نفر را مبتلا می کند.

یک نوزاد معمولاً در سن شش تا دوازده ماهگی تحت درمان هیپوسپادیاس قرار می گیرد. با این حال، درمان برای کودکان در هر سنی و بزرگسالان امکان پذیر است. 

اگرچه هیپوسپادیاس عمدتاً در نوزادان پسر رخ می دهد، اما گاهی اوقات می تواند زنان را نیز مبتلا کند. یک گزارش موردی در سال 2019 اشاره می‌کند که هیپوسپادیاس زنانه آنقدر نادر است که بسیاری از کتاب‌های درسی از آن اشاره اي نمي کنند.

هیپوسپادیاس یک ناهنجاری هنگام تولد است که باعث می شود مجرای ادرار در زمانی که نوزاد در رحم است در مکان نامناسبی رشد کند. مجرای ادرار لوله ای است که ادرار را از مثانه به خارج از بدن می برد. دهانه مجرای ادرار معمولاً در نوک آلت تناسلی ایجاد می شود. 

با این حال، در یک نوزاد مبتلا به هیپوسپادیاس، دهانه مجرای ادرار ممکن است در هر جایی در امتداد زیر آلت تناسلی ایجاد شود. در برخی موارد روی کیسه بیضه ظاهر می شود.

اگر مجرای ادرار در محل نامناسبی قرار گرفته باشد، ممکن است فرد در حالت ایستاده در ادرار کردن دچار مشکل شود. آنها همچنین ممکن است در مراحل بعدی زندگی با فعالیت جنسی مشکل داشته باشند.

انواع هیپوسپادیاس (Hypospadias)

 

محل مجرای ادرار نوع هیپوسپادیاس را مشخص می کند. انواع منبع مطمئن هیپوسپادیاس عبارتند از:

گلنولار یا زیر تاجی: در این شکل از هیپوسپادیاس، دهانه مجرای ادرار در نزدیکی سر آلت تناسلی ایجاد می شود.

دیستال یا میدشفت: در هیپوسپادیاس دیستال، دهانه مجرای ادرار در امتداد ساقه آلت تناسلی ظاهر می شود.

پروگزیمال یا پنوسکروتال: هیپوسپادیاس پروگزیمال زمانی است که دهانه مجرای ادرار بین پایه تنه آلت تناسلی و کیسه بیضه ایجاد می شود.

یک مقاله در سال 2021 گزارش می دهد که حدود 50٪ موارد هیپوسپادیاس گلنولار، 30٪ دیستال و 20٪ پروگزیمال هستند. پزشکان موارد هیپوسپادیاس گلانولار و دیستال را خفیف می دانند. هیپوسپادیاس پروگزیمال یک شکل مطمئن و پیچیده تر است.

علل هیپوسپادیاس و عوامل خطر

 

علت دقیق هیپوسپادیاس در حال حاضر ناشناخته است. با این حال، محققان معتقدند که می تواند نتیجه عوامل مختلفی باشد، از جمله:

ژنتیک

به نظر می رسد ژنتیک در خطر ابتلا به هیپوسپادیاس نقش دارد. تحقیقات انجام شده در سال 2017 نشان داد که 7 درصد از افراد مبتلا به هیپوسپادیاس بستگان مبتلا به این اختلال دارند. علاوه بر این، خواهر یا برادر پسر کودک مبتلا به هیپوسپادیاس، 9 تا 17 درصد احتمال دارد که به این بیماری نیز مبتلا شود.

محققان همچنین خاطرنشان کردند که هیپوسپادیاس دارای وراثت پذیری تخمینی 57-77٪ است. با این حال، تنها 30 درصد موارد هیپوسپادیاس یک علت ژنتیکی آشکار دارند.

مشکلات قبل یا حین بارداری

منبع معتبر CDCT بیان می کند که نوزادانی که از مادران 35 سال یا بزرگتر با چاقی متولد می شوند، بیشتر در معرض هیپوسپادیاس هستند. نوزادان نارس و دوقلوهای مونوکوریون - به معنی آنهایی که جفت مشترک دارند - نیز احتمال بیشتری دارد که به هیپوسپادیاس مبتلا شوند. جفت توسعه نیافته یا آسیب دیده نیز می تواند خطر ابتلای نوزاد به هیپوسپادیاس را افزایش دهد.

علاوه بر این، ممکن است بین لقاح آزمایشگاهی (IVF) و هیپوسپادیاس ارتباط وجود داشته باشد. با این حال، این پیوند همچنان بحث برانگیز است، زیرا IVF همچنین می تواند باعث نارس بودن و وزن کم هنگام تولد شود که هیپوسپادیاس با آن ارتباط دارد.

مسائل هورمونی

اگرچه ممکن است به خودی خود ایجاد شود، هیپوسپادیاس می تواند در کنار سایر شرایط نیز رخ دهد. این شرایط شامل بیضه های نزول نکرده و میکروپنیس است. هورمون های خاصی در رشد دستگاه تناسلی ضروری هستند. بنابراین، کمبود هورمونی یک علت بالقوه هیپوسپادیاس است. 

علاوه بر این، CDCTrusted Source گزارش می دهد که تحقیقات نشان داده است که زنانی که هورمون های خاصی را قبل یا در طول بارداری مصرف می کنند، بیشتر احتمال دارد که نوزاد مبتلا به هیپوسپادیاس داشته باشند.

درمان هیپوسپادیاس

 

درمان هیپوسپادیاس می تواند به شدت بیماری بستگی داشته باشد. اگر فردی به دلیل هیپوسپادیاس خود مشکلی نداشته باشد، ممکن است نیازی به درمان نداشته باشد. 

جراحی هیپوسپادیاس برای افراد در هر سنی مناسب است. با این حال، پزشکان معمولا آن را بر روی نوزادان 6 تا 18 ماهه انجام می دهند. افرادی که هیپوسپادیاس شدیدتری دارند ممکن است نیاز به جراحی داشته باشند که به طور کلی شامل چهار بخش است:

  • صاف کردن ساقه آلت تناسلی در صورت خمیدگی
  • ساخت کانال ادراری
  • قرار دادن سوراخ مجرای ادرار در نوک آلت تناسلی
  • انجام ختنه یا بازسازی پوست ختنه گاه

جراحی هیپوسپادیاس معمولاً حدود 1.5 ساعت برای هیپوسپادیاس دیستال طول می کشد. جراحی هیپوسپادیاس پروگزیمال می تواند تا 3 ساعت طول بکشد. اگر فردی دچار هیپوسپادیاس پروگزیمال با آکوردی شدید باشد، ممکن است در مراحل مرحله تحت عمل جراحی قرار گیرد.

نتيجه گيري

 

پس از درمان، افراد مبتلا به هیپوسپادیاس عموماً نتیجه درازمدت خوبی هم از نظر عملکردی و هم از نظر زیبایی دارند. با این حال، آنها ممکن است به همان سطح عملکرد نرسند یا ظاهر دستگاه تناسلی مشابهی با یک فرد بدون هیپوسپادیاس نداشته باشند. 

گاهی اوقات، جراحی برای ترمیم هیپوسپادیاس می تواند منجر به مشکلات اضافی شود. فیستول یا سوراخ، شایع ترین مشکلی است که پس از جراحی هیپوسپادیاس رخ می دهد.

جای زخم نیز می تواند در داخل مجرای ادرار ایجاد شود. هر دوی این شرایط می توانند دفع ادرار را مختل کنند. پزشکان معمولاً می توانند هر گونه مشکل مربوط به جراحی را حدود 6 ماه پس از عمل اولیه برطرف کنند.

راه های ارتباط با ما


آدرس مطب: تهران_ انتهای بلوار کشاورز_ روبروی درب شرقی بیمارستان امام خمینی_ ساختمان شیشه ای سبز_پلاک ۳۷۰ شماره ۴۱۶ طبقه ۳ واحد ۱۹

 

تلفن: ۰۲۱-۴۴۸۰۶۶۶۸

         ۰۲۱-۴۴۸۴۱۸۶۲

بیمارستان کودکان تهران: تقاطع خیابان طالقانی و ولیعصر، روبروی جهاد کشاورزی، پلاک ۴۵۴

بیمارستان لاله شهرک غرب: تهران ، شهرک غرب ، فاز ۵ ، خیابان سیمای ایران ، نبش فلامک جنوبی

منبع: https://dr-ashjaei.com/

 



:: برچسب‌ها: دکتر بهار اشجعي , فوق تخصص جراحي نوزادان و کودکان , هزینه جراحی هیپوسپادیاس در کودکان , درمان بیماری هیپوسپادیاس , روش های درمان هیپوسپادیاس در کودکان و نوزادان , علائم هیپوسپادیاس در کودکان , Hypospadias ,
:: بازدید از این مطلب : 356
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 19 بهمن 1401 | نظرات ()
نوشته شده توسط : دکتر ستایش

ميکرونيدلينگ چيست؟

میکرونیدلینگ یک روش درمانی بسیار ساده، ایمن، موثر و کم تهاجمی است. در ابتدا برای جوانسازی پوست معرفی شد، اما اکنون برای طیف وسیعی از نشانه‌ها از جمله اسکار آکنه، آکنه، اسکار پس از ضربه/سوختگی، آلوپسی، جوان‌سازی پوست، دارورسانی، هیپرهیدروزیس، علائم کشش و بسیاری از موارد استفاده می‌شود.

علاوه بر این، در طول 10 سال گذشته، نوآوری های بسیاری در ابزار اولیه که برای میکرونیدلینگ استفاده می شد، انجام شده است. این تکنیک را می توان با سایر تکنیک های جراحی ترکیب کرد تا نتایج بهتری به دست آورد.

به طور خاص، این یک تکنیک بسیار ایمن برای انواع پوست تیره است، که در آن خطر رنگدانه‌های پس از التهاب با سایر تکنیک‌هایی که به اپیدرم آسیب می‌رسانند بسیار زیاد است. ميکرونيدلينگ در مدت کوتاهی، محبوبیت و مقبولیت انبوهی به دست آورده است.

ميکرونيدلينگ یک تکنیک ساده، ارزان، ایمن و مؤثر است که به حداقل آموزش نیاز دارد. به طور سنتی به عنوان یک درمان القای کلاژن برای اسکارهای صورت و جوانسازی پوست استفاده می شود، همچنین در حال حاضر به طور گسترده به عنوان یک سیستم تحویل پوستی برای داروها و واکسن های درمانی استفاده می شود.

زمان انجام ميکرونيدلينگ

میکرونیدلینگ یک روش ساده در مطب است که بسته به ناحیه ای که باید درمان شود، ۱۰ تا ۲۰ دقیقه طول می کشد. بیماران باید قبل از انجام عمل مشاوره شوند. بهتر است پوست قبل از عمل حداقل یک ماه با فرمولاسیون ویتامین A و C دو بار در روز آماده شود تا کلاژن سازی پوست به حداکثر برسد. ویتامین A بر 400 تا 1000 ژن تأثیر می گذارد که تکثیر و تمایز تمام سلول های اصلی اپیدرم و درم را کنترل می کنند و ویتامین C برای تولید کلاژن طبیعی ضروری است.

مزایای میکرونیدلینگ چیست؟

میکرونیدلینگ می تواند به بهبود ظاهر و بافت پوست شما کمک کند. این می تواند علائم کشش، اسکار، چین و چروک و سایر نگرانی های پوستی را به حداقل برساند. برخلاف برخی از روش‌های جوان‌سازی صورت که از گرما، نور یا لیزر استفاده می‌کنند، خطر تغییر رنگ پوست را به همراه ندارد. این امر میکرونیدلینگ را برای افرادی که پوست تیره تر دارند ایده آل می کند.

قبل از میکرونیدلینگ، باید با یک متخصص مراقبت های بهداشتی مشورت کنید. یک جراح پلاستیک، متخصص پوست یا متخصص زیبایی ممکن است میکرونیدلینگ را انجام دهد. اطمینان حاصل کنید که هر کسی که این روش را انجام می دهد تجربه این روش را داشته باشد.

اطلاعات تماس


آدرس: تهران، شهرآرا پاتریس لومومبا، نبش کوچه نوزدهم غربی، ساختمان پزشکان، پلاک ۱۸۲طبقه اول

شماره تماس: ۸۸۲۸۸۱۶۸

آدرس ایمیل: info @dr-aghapour.com

منبع: https://dr-aghapour.com/

 



:: برچسب‌ها: مزایای میکرونیدلینگ , Microneedling treatment , هزينه ميکرونيدلينگ , کاربردهاي ميکرونيدلينگ , دکتر آرميتا آقاپور ,
:: بازدید از این مطلب : 300
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 18 بهمن 1401 | نظرات ()
نوشته شده توسط : دکتر ستایش

پیوند قلب

پیوند قلب جراحی است که قلب شما را با پیوندی از اهداکننده عضو جایگزین می کند. این تنها زمانی استفاده می شود که برای زنده ماندن بدون پیوند بسیار بیمار هستید. به لطف پیشرفت های پزشکی، پیوند قلب از میزان موفقیت بالایی برخوردار است. افراد پس از دریافت قلب جدید خود سال ها یا حتی دهه ها زندگی می کنند.

چه کسانی به پیوند قلب نیاز دارند؟

پیوند قلب آخرین راه درمان برای افرادی است که نارسایی قلبی در مرحله نهایی دارند. این بدان معناست که قلب شما آسیب یا ضعف دائمی دارد که مانع از پمپاژ خون کافی به بدن شما می شود. این نوع نارسایی قلبی می تواند به دلایل مختلفی رخ دهد. اکثر افرادی که نیاز به پیوند قلب دارند یکی از شرایط زیر را دارند: 

کاردیومیوپاتی. این به هر بیماری اشاره دارد که به عضله قلب شما آسیب می رساند (کاردیو = قلب، myo- = عضله، پاتی = بیماری). علل شامل عفونت ها و بیماری های ژنتیکی است. گاهی اوقات، علت نامشخص (ایدیوپاتیک) حتی پس از آزمایش های گسترده است.

بیماری عروق کرونر. انسداد شریان‌های قلب می‌تواند منجر به حملات قلبی شود که آسیب‌های جبران‌ناپذیری به قلب شما وارد می‌کند.

بیماری قلبی مادرزادی. بیماری مادرزادی قلب یک نقص در ساختار قلب است که شما با آن متولد شده اید. برخی از اشکال بیماری مادرزادی قلبی می تواند منجر به نارسایی قلبی در مرحله نهایی شود که ممکن است نیاز به پیوند قلب داشته باشد.

بیماری دریچه ای قلب. اینها شرایطی هستند که به دریچه های قلب شما آسیب می رسانند.

پیوند قلب برای کودکان و بزرگسالان تا سن 70 سالگی و در برخی موارد تا سن 75 سالگی امکان پذیر است.

پیوند قلب به دو دلیل غیر معمول است:

کمبود قلب اهداکننده پیوند قلب نیاز به اهداکننده دارد و اهداکنندگان با کمبود مواجه هستند. به علاوه، اهدا کننده و گیرنده باید "همسان" باشند. این بدان معناست که هر دو نفر باید دارای گروه خونی سازگار و اندازه بدن مشابه باشند. بدون این تطابق، سیستم ایمنی گیرنده احتمال بیشتری دارد که قلب اهداکننده را پس بزند.

پیچیدگی پیوند. پیوند قلب جراحی بسیار پیچیده ای است. کمتر از 150 بیمارستان در ایالات متحده (از بیش از 6000 بیمارستان) وجود دارد که این جراحی را انجام می دهند.

ارزیابی پیوند. اهداکنندگان قلب کافی برای ارائه قلب به همه کسانی که به آن نیاز دارند وجود ندارد. بنابراین، ارزیابی تضمین می کند که شما بهترین شانس را برای بهره مندی طولانی مدت از آن دارید. ارزیابی پیوند شما شامل چندین بخش است.

ارزیابی پزشکی

ارائه دهنده مراقبت های بهداشتی شما با اجرای چندین آزمایش مختلف سلامت کلی شما را بررسی می کند. برخی از تست‌های ممکن، اما نه همه، در زیر فهرست شده‌اند.

آزمایش‌های آزمایشگاهی شامل آزمایش‌های خون و ادرار است که شما را بررسی می‌کند:

ترکیب خون. ارائه دهنده شما سطح گلبول های قرمز، پلاکت ها و سایر اجزای خون شما را بررسی می کند. آنها همچنین شیمی خون شما را تجزیه و تحلیل می کنند تا نشانه هایی از شرایط دیگری را که ممکن است بر توانایی شما برای پیوند قلب تأثیر بگذارد، جستجو کنند.

سیستم ایمنی. ارائه‌دهنده شما از یافته‌های تجزیه و تحلیل سیستم ایمنی استفاده می‌کند تا پیش‌بینی کند که سیستم ایمنی شما چقدر می‌تواند یک عضو اهداکننده را تحمل کند.

عملکرد کلیه. آزمایش ادرار نشان می دهد که کلیه های شما چقدر خوب کار می کنند.

استفاده از الکل، تنباکو و مواد مخدر. آزمایش الکل، تنباکو و مواد مخدر بخش مهمی از آمادگی شما است. قبل از پیوند باید از الکل، محصولات تنباکو (از جمله ویپینگ) و داروهای تفریحی (از جمله ماری جوانا) برای مدت طولانی خودداری کنید.

آزمایش های تصویربرداری که ممکن است به آن نیاز داشته باشید عبارتند از:

  • اشعه ایکس.
  • اسکن توموگرافی کامپیوتری (CT).
  • تصویربرداری رزونانس مغناطیسی (MRI).
  • اکوکاردیوگرافی.

تست های تشخیصی عملکرد قلب، سیستم تنفسی و گردش خون شما را بررسی می کنند. اینها ممکن است شامل موارد زیر باشد:

  • الکتروکاردیوگرام (ECG یا EKG).
  • تست استرس ورزش کنید.
  • تست عملکرد ریوی (ریه).
  • کاتتریزاسیون قلب
  • مانیتور هولتر

آزمایش برای بیماری های خاص نیز امکان پذیر است، به ویژه موارد زیر:

  • بیماری سل.
  • اچ‌آی‌وی.
  • هپاتیت B.
  • هپاتیت C.
  • توکسوپلاسموز
  • ویروس هرپس سیمپلکس.
  • ویروس واریسلا زوستر (ویروسی که باعث آبله مرغان و زونا می شود).

گیرندگان پیوند باید قبل از پیوند در مورد واکسن ها به روز باشند. یک متخصص بیماری های عفونی به این روند کمک می کند.

حدود نیمی از افرادی که پیوند قلب دریافت می کنند بیش از 10 سال پس از عمل زندگی می کنند. پیشرفت در پزشکی و مراقبت از پیوند به این معنی است که افراد بیشتری 20 تا 30 سال یا بیشتر پس از پیوند زندگی می کنند.

پیوند قلب در کودکان

دریافت کنندگان پیوند قلب کودکان (کودکان 17 ساله و کمتر) نیز معمولاً نتایج خوبی دارند. حدود 92٪ حداقل یک سال پس از پیوند زندگی می کنند و کمی بیش از 70٪ حداقل 10 سال زندگی می کنند.

تماس با ما

نشانی: تهران – خیابان نلسون ماندلا(جردن) – بالاتر از تقاطع حقانی – خیابان پدیدار – پ ۶۲ – طبقه سوم – واحد ۳۳

راه های ارتباط با دکتر بقایی

دکتر بقایی در طول هفته در بیمارستان های ایران مهر، نیکان ، بهمن، محب مهر و مدرس حضور دارند.

ویزیت های دکتر بقایی صبح ها تا ظهر در بیمارستان مدرس و به مدت دو روز در هفته در مطب صورت می گیرد.

شماره تماس: ۸۸۶۷۰۳۵۰-۰۲۱

 منبع: https://dr-baghaei.com/

 



:: برچسب‌ها: نتایج پیوند قلب , هزینه پیوند قلب , دارو های مصرفی بعد از پیوند قلب , عوارض پیوند قلب , نارسایی قلب , دکتر رامین بقایی ,
:: بازدید از این مطلب : 303
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 17 بهمن 1401 | نظرات ()
نوشته شده توسط : دکتر ستایش

بیضه نزول نکرده (Undescended Testis) یا کریپتورکیدیسم 


بیضه های نزول نکرده یک بیماری رایج دوران کودکی است که در آن بیضه های پسر در جای معمول خود در کیسه بیضه قرار ندارند. تخمین زده می شود که از هر بیست و پنج پسر یک نفر با بیضه نزول نکرده متولد می شود. 

در بیشتر موارد هیچ درمانی لازم نیست، زیرا بیضه ها معمولاً در طی 3 تا 6 ماه اول زندگی به طور طبیعی به داخل کیسه بیضه حرکت می کنند. اما از هر صد پسر، یک نفر دارای بیضه هایی است که نزول نمی کنند مگر اینکه درمان شوند.

اصطلاح پزشکی برای داشتن یک یا دو بیضه نزول نکرده کریپتورکیدیسم یک طرفه یا دو طرفه است. تشخیص ریپتورکیدیسم در معاینه فیزیکی زمانی انجام می شود که یک یا هر دو بیضه در قسمت وابسته کیسه بیضه وجود نداشته باشند. 

تقریباً 70٪ از بیضه های کریپتورکید در قسمت بالایی کیسه بیضه یا کانال اینگوینال قابل لمس هستند، در حالی که 30٪ دیگر قابل لمس نیستند، که نشان دهنده محل داخل شکمی، نوبین بیضه یا آنورشی است.

ارجاع به متخصص باید تا شش ماهگی اصلاح شود و تا یک سال بعد اصلاح جراحی انجام شود. بیضه هایی که تا شش ماه نزول نکرده باشند، بعید است که خود به خود پایین بیایند. تأخیر یا عدم درمان با بروز بیشتر سرطان بیضه و کاهش باروری از بیضه آسیب دیده مرتبط است.

 

علت عدم نزول بیضه ها

 

در دوران بارداری، بیضه ها در داخل شکم نوزاد پسر قبل از این که به آرامی به سمت کیسه بیضه حرکت کنند، حدود یک یا دو ماه قبل از تولد تشکیل می شود. دقیقاً مشخص نیست که چرا برخی از پسران با بیضه های نزول نکرده به دنیا می آیند.

اکثر پسران مبتلا به این عارضه کاملاً سالم هستند. تولد نارس (قبل از هفته سی و هفتم بارداری) و داشتن وزن کم هنگام تولد و سابقه خانوادگی بیضه های نزول نکرده ممکن است شانس تولد پسری با این عارضه عدم نزول بیضه را افزایش دهد.

نحوه درمان بیضه های نزول نکرده

 

اگر تا شش ماهگی بیضه ها پایین نیامده باشند، بعید است که این اتفاق رخ دهد و معمولاً درمان توصیه می شود. درمان معمولا شامل عملی به نام ارکیدوپکسی برای حرکت بیضه ها به موقعیت صحیح داخل کیسه بیضه است.

این یک عملیات نسبتا ساده با میزان موفقیت خوب است. جراحی به طور ایده آل قبل از دوازده ماهگی انجام می شود. اگر بیضه های نزول نکرده در سنین پایین درمان شوند، می توان خطر مشکلات باروری و سرطان بیضه را کاهش داد.

ارکیدوپکسی

 

در بیشتر موارد، اگر بتوان بیضه را در کشاله ران احساس کرد، می توان یک ارکیدوپکسی ساده انجام داد. این عمل شامل ابتدا برش (برشی) در کشاله ران برای تعیین محل بیضه نزول نشده است. 

سپس بیضه به سمت پایین کشیده می شود و از طریق یک برش دوم در کیسه بیضه قرار می گیرد. اگر تصور شود که بیضه در شکم (شکم) بالاتر است، گاهی اوقات نوعی جراحی معروف به لاپاراسکوپی برای تعیین محل آن قبل از جابجایی انجام می شود.

این شامل عبور دادن یک لاپاروسکوپ (لوله کوچکی حاوی منبع نور و دوربین) از طریق یک برش کوچک در شکم کودک شما است. بیضه ای که در داخل شکم یافت می شود گاهی اوقات می تواند در یک عمل به کیسه بیضه پایین بیاید.

گاهی اوقات این کار باید در دو مرحله جداگانه انجام شود. هنگامی که این روش انجام شد، برش ها معمولا با بخیه های جذبي بسته می شوند که نیازی به کشيدن بخيه ها نيست. ارکیدوپکسی و لاپاراسکوپی تحت بیهوشی عمومی انجام می شود، به این معنی که کودک شما در طول عمل خواب خواهد بود و هیچ دردی را در حین انجام آن احساس نخواهد کرد. 

این عمل معمولاً حدود یک ساعت طول می کشد و معمولاً به صورت جراحی روزانه انجام می شود، به این معنی که کودک شما می تواند در همان روز به خانه بازگردد.

نتایج جراحی بیضه نزول نکرده
 

به عنوان یک قاعده کلی، هر چه بیضه در اصل به کیسه بیضه نزدیکتر باشد، احتمال موفقیت آمیز بودن جراحی بیشتر می شود. میزان موفقیت برای درمان بیضه های قابل لمس واقع در نزدیکی کیسه بیضه بیش از نود درصد تخمین زده می شود.

دکتر بهار اشجعی دارای بورد فوق تخصصی در جراحی کودکان و نوزادان از پزشکان منحصر به فرد و ماهر در زمینه جراحی اطفال و کودکان در تهران هستند و موفق به کسب رتبه اول کشوری در برد فوق تخصصی جراحی اطفال شدند.

 

راه های ارتباطی 

 

مطب: تهران ـ انتهای بلوار کشاورز، رو به روی درب شرقی بیمارستان امام خمینی، ساختمان شیشه ای سبز، پلاک ۳۷۰ شماره ۴۱۶ طبقه ۳ واحد ۱۹

بیمارستان کودکان تهران : تقاطع خیابان طالقانی و ولیعصر، روبروی جهاد کشاورزی، پلاک ۴۵۴

بیمارستان لاله شهرک غرب : تهران ، شهرک غرب ، فاز ۵، خیابان سیمای ایران ، نبش فلامک جنوبی

تلفن:

۴۴۸۴۱۸۶۲ - ۰۲۱


۴۴۸۰۶۶۶۸ - ۰۲۱


۰۹۳۵۱۵۰۹۱۷۵


۰۹۱۲۳۸۰۵۴۰۱

منبع: https://dr-ashjaei.com/

 



:: برچسب‌ها: Undescended Testis , کریپتورکیدیسم , نشانه و علائم عدم نزول بیضه , تشخیص بیماری بیضه نزول نکرده , روش های درمان بیماری بیضه نزول نکرده , هزینه عمل بیضه نزول نکرده در کودکان , دکتر بهار اشجعی ,
:: بازدید از این مطلب : 285
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 12 بهمن 1401 | نظرات ()
نوشته شده توسط : دکتر ستایش

آیا می دانید استرس می تواند باعث هموروئید شود؟

 

تو این روزای پر استرس خوبه به فکر سلامتی تون باشید ! باید استرس می تواند منجر به مشکلات گوارشی شود پس بهتره استرس رو بگذارید کنار همچنین زور زدن به دلیل یبوست و اسهال می تواند باعث تشدید هموروئید شود. وقتی افراد تحت استرس هستند، عضله اسفنکتر خود را سفت می کنند و به راست روده فشار می آورند. این فشار می تواند باعث شعله ور شدن هموروئید شود. هر چه سن ما بالاتر می رود، بافت های داخل و اطراف مقعد ما ضعیف تر می شوند. اما این بدان معنا نیست که افراد جوان از داشتن این وریدهای دردناک و متورم مصون هستند. بواسیر (همچنین به عنوان انبوه شناخته می شود) می تواند در افراد 20 و 30 ساله نیز ایجاد شود.

 

 

چه گروه سنی دچار هموروئید می شوند


جالب است بدانید بواسیر بین 20 تا 50 درصد از جمعیت را تحت تاثیر قرار می دهد و در نتیجه سالانه چهار میلیون مراجعه به مطب و اورژانس انجام می شود. آنها می توانند در هر سنی رخ دهند، اما در سنین 45 تا 65 سالگی شایع تر هستند. در بین افراد جوان، بیشتر در زنان باردار دیده می شود. اگرچه صحبت کردن در مورد آنها ممکن است خجالت آور باشد، اما هر کسی ممکن است به هموروئید مبتلا شود، حتی جوانان سالم و خوش اندام. 

سوالی که همیشه مطرح می شود و جواب آن ساده است :) هموروئید منحصر به سن نیست. بیماری هموروئید یک اختلال شایع آنورکتال است که میلیون ها نفر را در ایالات متحده تحت تاثیر قرار می دهد و شایع ترین علت خونریزی مقعدی است. اعتقاد بر این است که هموروئید مردان و زنان را به یک اندازه درگیر می کند. آنها در سنین زیر 20 سال نادر هستند و در سنین 45 تا 65 سالگی به اوج خود می رسد.

 

آیا هموروئید ژنتیکی است؟


هموروئیدهای غیرطبیعی معمولا ارثی هستند. اگر والدینتان آنها را داشته باشند، احتمال ابتلا به آنها بیشتر است. زنان باردار به دلیل فشاری که رحم روی رگ های خونی آن ناحیه وارد می کند، خطر ابتلا به هموروئید غیرطبیعی را افزایش می دهد.

 

چه زمانی به دکتر مراجعه کنیم


اگر ناراحتی ناشی از هموروئید در عرض یک هفته برطرف نشد. وقتی برای یک هفته ناراحتی، درد یا خارش مداوم داشتید، وقت آن است که با پزشک صحبت کنید. در حالی که برخی از علائم هموروئید خود به خود برطرف می شوند، برخی دیگر توسط پزشک درمان نمی شوند و می توانند درمان شوند، بنابراین شما مجبور نیستید با علائم روزانه زندگی کنید.  امروزه برای لیزر بواسیر از لیزرهایی استفاده می شود که به راحتی کار برش را در حداقل زمان ممکن و با کمترین صدمه انجام داده تا خونریزی قابل کنترل باشد. در ضمن محیط کاملاً خشک  بوده و دیگر نیازی به تامپون یا توپی که بعد از عمل بسیار برای بیمار دردناک است نخواهد بود و مدت دوران بعد از عمل فوق العاده راحت طی می شود، در نتیجه درمان بواسیر با لیزر برای مریض (بیمار) بی دردسرتر و راحت تر می باشد.

 

آدرس سایت

https://drdarman.ir/



:: برچسب‌ها: هموروئید غیرطبیعی , ژنتیکی , 45 تا 65 سالگی ,
:: بازدید از این مطلب : 261
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 11 بهمن 1401 | نظرات ()
نوشته شده توسط : دکتر ستایش

عوامل خطر مبتلا به بیماری را بشناسید


هر کسی ممکن است موهای رشد کرده را ایجاد کند. عوامل خطر برای رشد موهای زیر پوستی عبارتند از:

روش های رفع موهای زائد:

تراشیدن، اپیلاسیون و کندن مو می تواند پوست را تحریک کند. پس از اصلاح، موهایی که دوباره رشد می‌کنند ممکن است لبه‌های تیزتری داشته باشند که رشد آن‌ها را در پوست آسان‌تر می‌کند.


پوست بسیار خشک:

پوست خشک و مرده می تواند روی فولیکول مو جمع شود و موهای در حال رشد زیر آن به دام بیفتد.


فشار یا اصطکاک زیاد:

فشار هم می‌تواند یک مشکل باشد، به‌ویژه در ناحیه‌ای که قبلاً در برابر موهای رشد کرده آسیب‌پذیر است. با تحریک پوست، احتمال رویش موهای زائد را افزایش می دهد.


داشتن موهای ضخیم، مجعد یا ضخیم:

این نوع مو در هنگام خروج از فولیکول مو به احتمال زیاد زیر پوست جمع می شود.

 

افرادی در معرض بیماری کیست مویی


کیست پیلونیدال ممکن است مادرزادی یا اکتسابی باشد. اگر مادرزادی باشد، احتمالاً به دلیل نقصی که در زمان تولد شما وجود داشته بروز پیدا می‌کند. اگر اکتسابی باشد، ممکن است رشد یک فولیکول مو در خلاف جهت و نفوذ آن به داخل پوست دلیل این عارضه باشد.

 

 

نواحی شایع در بدن برای کیست مویی

کیست مویی می تواند در نواحی مختلف بدن مانند سر، کشاله ران، زیر بغل، نوک سینه و… به وجود آید؛ اما شایع ترین مکان برای بروز کیست مویی ناحیه کمر و کمی بالاتر از شکاف باسن است. این عارضه تا حدی در جامعه شایع بوده و اگر به موقع تشخیص داده شود و برای درمان کیست مویی اقدامات مناسب صورت بگیرد، بدون عوارض خاصی درمان می شود و امکان عود دوباره آن نیز بسیار کم می شود. کیست مویی کمر می تواند همراه با درد و ترشح باشد و برای بیمار بسیار آزار دهنده است. 

جوش در مقعد نشانه کیست مویی است؟


ایجاد عوامل ناراحت کننده در ناحیه نشیمنگاهی تبدیل به یکی از معضلات زنان و مردان در سنین مختلف شده است. کیست مویی و جوش مقعدی نیز از همین دسته عارضه های پوستی هستند که ممکن است با همدیگر اشتباه گرفته شوند. طبیعی است که افراد در تمام سنین دارای جوش یا آکنه هایی در اقسا نقاط بدن شوند ولی کیست مویی یک بیماری کاملا متفاوت است.

 


هرجوشی کیست مویی نیست پس بهتره تفاوت این دو را بدانید اما به طور کلی اگر بخواهیم تفاوت کیست مویی با جوش مقعدی را بررسی کنیم، می توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • کیست مویی فقط در ابتدا شکاف باسن ایجاد میشود در صورتی که جوش مقعدی ممکن است هر جا به وجود بیاید.
  • سینوس پیلونیدال فقط به دلیل برگشت مو اتفاق می افتد در صورتی که جوش می تواند به هر دلیلی ایجاد شود.
  • جوش ها به مرور زمان ممکن است از بین بروند ولی کیست مویی با گذشت زمان بدتر شده و بزرگ می شود.
  • ممکن است جوش ها با دارو و روشهای خانگی درمان شوند. اما کیست مویی اینطور نیست و حتما باید فرد برای درمان آن به یک متخصص مراجعه کند.

آدرس سایت

 

برای اطلاعات بیشتر می توانید با ما در ارتباط باشید . مقاله های و روش های درمانی هر بیماری را بخوانید و مراقب سلامتی تون باشید.

https://shafa.clinic/



:: برچسب‌ها: جوش مقعدی , کیست مویی , بدون عوارض , موهای زائد ,
:: بازدید از این مطلب : 282
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 11 بهمن 1401 | نظرات ()
نوشته شده توسط : دکتر ستایش

جراحی فتق ناف در کودکان

فتق ناف زمانی رخ می ده که بخشی از روده یا بافت چربی از طریق یک نقطه ضعیف در دیواره شکم، نزدیک ناف، فشار می آره. اغلب، جدی نیست، اما اگر باعث درد و تورم بشه یا تحت فشار خفیف از بین نره، فرد باید به پزشک مراجعه کنه.
فتق انواع مختلفی داره. فتق ناف زمانی اتفاق می افته که نقصی در دیواره قدامی شکم، که زیر ناف یا ناف قرار داره، به وجود میاد. این فتق ها در نوزادان بسیار شایع هستن، اما می تونن بزرگسالان را نیز درگیر کنن. اگرچه فتق ناف به راحتی قابل درمانه، اما در موارد نادر می تونه به یک بیماری جدی تبدیل بشه.

فتق ناف در نوزادان و کودکان نوپا

فتق ناف یک بيماري رایج در نوزادان هست. آنها در 10 تا 30 درصد از کودکان سفید پوست هنگام تولد وجود دارن، در حالی که مطالعات مختلف شیوع 23 تا 85 درصد در کودکان آفریقایی آمریکایی در بدو تولد نشان داده. پزشکان هنوز علت این واریانس را نمی دونن. این نوع فتق به ویژه در نوزادان نارس بروز مي کنه. تا 84 درصد از نوزادان با وزن هنگام تولد بین 1 تا 1.5 کیلوگرم (کیلوگرم) فتق ناف دارن.

در حالی که جنین در حال رشد در رحم ست، بند ناف از سوراخی در دیواره شکم عبور می کنه. این باید بلافاصله پس از تولد بسته بشه. با این حال، ماهیچه‌ها همیشه کاملاً بسته نمی‌شن و یک نقطه ضعیف باقی می‌مونه که فتق ناف می‌تونه از آن عبور کنه. در بیشتر موارد، فتق ناف در نوزادان بدون مداخله تا سن 2 سالگی بسته می شه.

 

علائم فتق ناف

 

فتق نافی شبیه یک توده در ناف هست. هنگامی که نوزاد می خنده، گریه می کنه، به توالت می ره، یا سرفه می کنه، ممکن آشکارتر بشه. هنگامی که کودک دراز کشیده یا آرام ست، ممکنه توده کوچک شده یا به طور کامل از بین بره.

علائم فتق ناف در موارد مختلف متفاوته. صرف نظر از اندازه فتق، اگر دیواره شکم در اطراف آن منقبض بشه، می تونه گردش خون به بیرون زدگی را قطع کنه و باعث درد بشه. درد می تونه از خفیف تا شدید متغیر باشه.

در صورت بروز برآمدگی، فرد باید به پزشک مراجعه کنه:

  • دردناک می شه.
  • همراه با استفراغ رخ می ده.
  • متورم می شه و تغییر رنگ می ده.
  • درد هنگام دراز کشیدن یا تحت فشار کم کمتر نمی شه.

عوامل ایجاد فتق ناف

 

عوامل خطر اصلی برای فتق ناف عبارتند از:

سن: نوزادان، به ویژه آنهایی که نارس به دنیا می آن، نسبت به بزرگسالان بیشتر در معرض خطر فتق ناف هستن.

چاقی: کودکان و بزرگسالان مبتلا به چاقی در مقایسه با افرادی که شاخص توده بدنی (BMI) آنها در محدوده وزن سالم قرار دارده، به طور قابل توجهی با خطر بیشتری برای ابتلا به فتق ناف مواجه هستن.

سرفه: داشتن سرفه برای مدت طولانی می تونه خطر فتق را افزایش بده زیرا نیروی سرفه به دیواره شکم فشار وارد می کنه.

بارداری: خطر فتق ناف در افراد باردار بیشتره. حاملگی چند قلویی خطر فتق بیشتری داره.

درمان فتق ناف

 

در نوزادان، اکثر فتق‌های ناف در عرض 2 سال برطرف می‌شن و نیازی به درمان نخواهد بود. با این حال، پزشک ممکنه جراحی را توصیه کنه اگر:

  • قطر فتق ناف در کودکان بالای 2 سال بیش از 1.5 سانتی متر ست.
  • روده ها در داخل کیسه فتق قرار داره و از حرکت روده جلوگیری یا کاهش می ده.
  • فتق باعث درد می شه.
  • تغییر رنگ پوست در محل فتق رخ می ده.

اگر فتق پاره بشه، جراحی اورژانسی ضروریه. با این حال، پارگی فتق بسیار نادره. جراحی فتق معمولاً حدود 20 تا 30 دقیقه طول می کشه و فرد در طول مدت عمل تحت بیهوشی عمومی خواهد بود. فرد تحت عمل جراحی می تونه در همان روز به خانه بره.

دکتر بهار اشجعی دارای بورد فوق تخصصی در جراحی کودکان و نوزادان از پزشکان منحصر به فرد و ماهر در زمینه جراحی اطفال و کودکان در تهران هستند.

راه های ارتباط با ما


مطب: تهران ـ انتهای بلوار کشاورز، رو به روی درب شرقی بیمارستان امام خمینی، ساختمان شیشه ای سبز، پلاک ۳۷۰ شماره ۴۱۶ طبقه ۳ واحد ۱۹

تلفن:

۰۲۱-۴۴۸۰۶۶۶۸

۰۲۱-۴۴۸۴۱۸۶۲

منبع: https://dr-ashjaei.com/

 



:: برچسب‌ها: دکتر بهار اشجعی فوق تخصص جراحی کودکان و نوزادان , هزینه جراحی فتق ناف در کودکان , مزایای درمان فتق ناف , بهترین راه درمان فتق ناف چیست؟ ,
:: بازدید از این مطلب : 245
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 5 بهمن 1401 | نظرات ()