نوشته شده توسط : دکتر ستایش

 

بهترین جراح قلب

جراح قلب جراحی است که در جراحی قلب، دریچه‌ها و ساختارهای آن و رگ‌ها و شریان‌های مهم نزدیک آن تخصص دارد. جراحان عمومی قلب بر روی تمام اندام های فوقانی شکم از جمله ریه ها، مری و قلب تمرکز می کنند. جراحان قلب فقط با قلب کار می کنند. انباشته شدن کلسترول و پلاک (رسوبات چربی) در شریان هایی که خون را به قلب می برند، می تواند منجر به انسداد شود. هنگامی که انسداد بیش از حد بزرگ شود، انقباض شریان ممکن است منجر به حمله قلبی شود. پزشک مراقبت های اولیه یا متخصص قلب شما ممکن است انسداد را قبل از وقوع حمله قلبی تشخیص دهد. در این صورت ممکن است شما را برای ترمیم عروق به جراح قلب معرفی کنند. با این حال، برخی از افراد در هنگام حمله قلبی متوجه انسداد عروق کرونر می شوند. اگر علائم حمله قلبی را تجربه کردید، فوراً به پزشک مراجعه کنید:

  • درد و فشار قفسه سینه
  • ضربان قلب نامنظم
  • دشواری در تنفس
  • سرگیجه
  • تعریق بیش از حد
  • حالت تهوع و/یا دل درد
  • اگر یک حمله قلبی را تجربه کردید، ممکن است به جراحی برای درمان عروق کرونر نیاز داشته باشید تا از وقوع حمله دیگری جلوگیری شود.

بیماری دریچه قلب

چهار دریچه قلب شما اجازه می دهد تا خون در جهت مناسب جریان یابد و قلب را همانطور که باید کار می کند. با این حال، چندین نوع نقص دریچه قلب وجود دارد که جراح قلب می تواند آنها را اصلاح کند. برخی از این موارد مادرزادی هستند. برخی دیگر ممکن است در بزرگسالی به دلیل عفونت یا سایر مشکلات سلامتی ایجاد شوند. تنگی یک نقص دریچه قلب است که در آن فلپ های دریچه ها سفت می شوند و حتی ممکن است به هم جوش بخورند. این باعث کاهش جریان خون به دلیل باریک شدن دریچه می شود. پرولاپس در دریچه قلب باعث رگورژیتاسیون می شود، به این معنی که مقداری خون پس از رانده شدن از دریچه به عقب نشت می کند. آترزی یک نقص مادرزادی دریچه است که در آن دریچه به صورت یک صفحه پیوسته بدون باز شدن تشکیل می شود.

آنوریسم آئورت

آنوریسم آئورت تضعیف آئورت است، شریان مهمی که خون را از قلب به بقیه بدن می رساند. باعث ایجاد برآمدگی در شریان می شود که ممکن است منجر به تشریح یا پارگی شود. در دیسکسیون آئورت، خون در بین لایه‌های ضعیف دیواره شریان نشت می‌کند. در یک پارگی، آنوریسم می ترکد و خون به بدن نشت می کند. دو نوع آنوریسم آئورت وجود دارد. آنوریسم آئورت شکمی در زیر قفسه سینه رخ می دهد. معمولاً به دلیل سخت شدن شریان ها ایجاد می شود. قفسه سینه در قفسه سینه اتفاق می افتد و معمولاً در اثر فشار خون بالا یا آسیب ایجاد می شود. جراحان قلب می توانند آنوریسم های آئورت را ترمیم کنند، چه تشخیص قبل از واقعه یا بعد از آن اتفاق بیفتد. با این حال، ترمیم پارگی یا تشریح جراحی اورژانسی است. جراحی برای آنوریسم آئورت که هنوز پاره نشده است هنوز فوری است اما می توان برای آینده نزدیک برنامه ریزی کرد.

نارسایی قلبی

نارسایی قلبی، که به عنوان نارسایی احتقانی قلب نیز شناخته می شود، دلایل متعددی از جمله فشار خون بالا و انسداد عروق دارد. این ضعف و سفت شدن قلب شماست. ممکن است به تدریج یا ناگهانی بروز کند. درمان نارسایی قلبی به علت آن بستگی دارد. گاهی اوقات، تغییر عوامل سبک زندگی مانند رژیم غذایی و ورزش می تواند نارسایی قلبی را معکوس کند یا علائم را بهبود بخشد. در موارد دیگر، به جراحی قلب نیاز خواهید داشت. متخصص قلب به شما کمک می کند تا تصمیم بگیرید که کدام گزینه های درمانی برای شما بهترین هستند.

ضربان قلب نامنظم (آریتمی قلب)

ضربان قلب نامنظم زمانی رخ می دهد که در تکانه های الکتریکی که قلب شما را کنترل می کند، اختلال ایجاد شود. این منجر به بال زدن ضربان قلب یا ضربان قلب بسیار آهسته یا خیلی سریع می شود. آریتمی های قلبی همیشه نیاز به جراحی ندارند. در واقع، برخی از موارد ضربان قلب نامنظم اصلاً نیازی به درمان ندارند. با این حال، موارد خاص با کاشت یک ضربان ساز یا دفیبریلاتور قابل کاشت به بهترین شکل درمان می شوند. این دستگاه ها جریان های الکتریکی بدن شما را تنظیم می کنند تا ضربان قلب منظم تری ایجاد کنند.

برای معرفی بهترین جراح قلب و عروق در تهران می توانیم دکتر رامین بقایی را به شما معرفی کنیم. دکتر بقایی با بیش از 20 سال تجربه  و بیش از چند هزار مورد جراحی در زمینه جراحی های عروق کرونر، جراحی های آئورت قلبی، جراحی های دریچه های قلبی و… یکی از بهترین و سرشناس ترین جراحان قلب کودکان و بزرگسالان در ایران می باشند. مطب دکتر بقایی بهترین جراح قلب و عروق در تهران، خیابان جردن می باشد. جهت رزرو وقت ومشاوره قلبی با شماره های مطب تماس حاصل فرمایید.

 

منبع: https://dr-baghaei.com/

 





:: برچسب‌ها: دکتر رامین بقایی , بهترین جراح قلب , جراح قلب و عروق , بهترین جراح قلب و عروق در تهران , ,
:: بازدید از این مطلب : 619
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 29 دی 1400 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: