نوشته شده توسط : دکتر ستایش

علت ایجاد سنگ کلیه (kidney stones) 

 

سنگ کلیه یه جسم سخته که از مواد شیمیایی موجود در ادرار ساخته میشه. چهار نوع سنگ کلیه وجود داره: اگزالات کلسیم، اسید اوریک، استروویت و سیستین.

سنگ کلیه ممکنه با سنگ شکنی موج شوک، یورتروسکوپی ، نفرولیتومی از راه پوست یا نفرولیتوتریپسی درمان شه.

علائم شایع عبارتند از درد شدید در ناحیه کمر، خون در ادرار، حالت تهوع، استفراغ، تب و لرز، یا ادراری که بوی بد یا کدر به نظر می‌رسه.

ادرار دارای مواد زائد مختلفی هس که در اون حل شده. هنگامی که مقدار زیادی مواد زائد در مایع کم وجود داره، کریستال ها شروع به تشکیل می کنن.

کریستال ها عناصر دیگه رو جذب می کنن و به هم می پیوندن تا جامدی رو تشکیل بدن که بزرگ تر میشه مگه اینکه با ادرار از بدن خارج بشه.

اغلب این مواد شیمیایی توسط شیمیدان ارشد بدن یعنی کلیه از طریق ادرار دفع میشن. در بیشتر افراد، نوشیدن مایع کافی باعث شستشوی اونا میشه یا سایر مواد شیمیایی موجود در ادرار از تشکیل سنگ جلوگیری می کنه.

مواد شیمیایی تشکیل دهنده سنگ عبارتند از کلسیم، اگزالات، اورات، سیستین، گزانتین و فسفات.

پس از تشکیل، سنگ ممکنه در کلیه بمونه یا از طریق مجاری ادراری به داخل حالب حرکت کنه. گاهی اوقات، سنگ های ریز در ادرار بدون ایجاد درد زیاد از بدن خارج میشن.

اما سنگ هایی که حرکت نمی کنن ممکنه باعث پشتیبان ادرار در کلیه، حالب، مثانه یا مجرای ادرار شن. این همان چیزیه که باعث درد میشه.

دلیل ایجاد سنگ کلیه چیه؟

دلایل احتمالی مثه از نوشیدن آب کم، ورزش (زیاد یا خیلی کم)، چاقی، جراحی کاهش وزن، یا خوردن غذای حاوی نمک یا شکر زیاد. عفونت و سابقه خانوادگی ممکنه در برخی افراد مهم باشه.

خوردن بیش از حد فروکتوز با افزایش خطر ابتلا به سنگ کلیه مرتبطه. فروکتوز رو میشه در شکر سفره و شربت ذرت با فروکتوز بالا یافت.

تشخیص سنگ کلیه

سنگ کلیه رو میشه با یه سی تی اسکن با وضوح بالا از کلیه ها به سمت مثانه یا یه عکس اشعه ایکس به نام "اشعه ایکس KUB" (اشعه ایکس کلیه- حالب- مثانه) تشخیص داد که اندازه سنگ رو نشون میده.

موقعیت اون رادیوگرافی KUB اغلب توسط جراحان به دست میاد تا مشخص شوه که آیا سنگ برای درمان با موج شوک مناسبه یا نه. در برخی افراد، پزشکان پیلوگرام داخل وریدی یا lVP، نوع خاصی از اشعه ایکس از سیستم ادراری رو که پس از تزریق رنگ گرفته میشه، تجویز می‌کنن.

سپس، پزشک شما تصمیم می گیره که چگونه سنگ شما رو درمان کنه. سلامت کلیه های شما با آزمایش خون و آزمایش ادرار ارزیابی میشه. سلامت کلی شما و اندازه و محل سنگ شما در نظر گرفته میشه.

پزشک شما باید علت سنگ رو پیدا کنه. سنگ پس از خارج شدن از بدن شما آنالیز میشه و پزشک خون شما رو از نظر کلسیم، فسفر و اسید اوریک آزمایش می کنه.

ممکنه پزشک از شما بخواهد که ادرار خود رو به مدت 24 ساعت برای آزمایش کلسیم و اسید اوریک جمع آوری کنین.

پیشگیری از سنگ کلیه

نوشیدن مایعات کافی کمک می کنه ادرار شما با مواد زائد کمتر متمرکز شه. ادرار تیره‌تر غلیظ‌ تره، بنابراین ادرار شما باید به رنگ زرد بسیار روشن باشه تا اگه به خوبی هیدراته هستین، پاک شه.

آب باید بیشتر مایعی باشه که می نوشین. اکثر مردم باید بیش از 12 لیوان آب در روز بنوشن. با یه متخصص در مورد مقدار مناسب آبی که برای شما لازمه صحبت کنین.

آب بهتر از نوشابه، نوشیدنی های ورزشی یا قهوه/چای هس. اگه ورزش می کنین یا هوای بیرون گرمه، باید بیشتر بنوشین. شکر و شربت ذرت با فروکتوز بالا باید به مقادیر کم محدود شه.

میوه ها و سبزیجات بیشتری بخورین که باعث کاهش اسید ادرار میشه. هنگامی که ادرار اسید کمتری داشته باشه، ممکنه سنگ ها کمتر بتونن تشکیل بشن.

پروتئین حیوانی ادراری تولید می کنه که دارای اسید بیشتری هس که می تونه خطر ابتلا به سنگ کلیه رو افزایش بده. می تونین نمک اضافی رو در رژیم غذایی خود کم کنین.

چه غذاهایی سرشار از نمک هستن؟ چیپس سیب زمینی شور و سیب زمینی سرخ کرده! اینا به ندرت باید خورده شن.

محصولات دیگه ای هم وجود داره که شورن: گوشت ساندویچی، سوپ های کنسرو شده، وعده های غذایی بسته بندی شده و حتی نوشیدنی های ورزشی.

اگه اضافه وزن دارین سعی کنین به وزن طبیعی برسین. اما، رژیم‌های کاهش وزن با پروتئین بالا که شامل مقادیر بالایی از پروتئین حیوانی هس، و همچنین رژیم‌های سخت می‌تونه خطر تشکیل سنگ رو زیاد کنه.

شما به پروتئین کافی نیاز دارین، اما باید بخشی از یه رژیم غذایی متعادل باشه. هنگام شروع رژیم کاهش وزن یا هر گونه مداخله غذایی برای کاهش خطر ابتلا به سنگ کلیه، از یه متخصص تغذیه ثبت شده راهنمایی بگیرین.

در صورت داشتن سنگ "کلسیمی" نگران نشین. محصولات لبنی دارای کلسیم هستن، اما در واقع از ایجاد سنگ جلوگیری می کنن، چون کلسیم قبل از اینکه وارد کلیه ها شه با اگزالات متصل میشه.

افرادی که کمترین دریافت کلسیم رو در رژیم غذایی دارن، بیشتر در معرض خطر ابتلا به سنگ کلیه هستن. سنگ می تونه از نمک، مواد زائد پروتئین و پتاسیم تشکیل بشه.

شایع ترین نوع سنگ کلیه، سنگ اگزالات کلسیمی هس. بیشتر سنگ‌های کلیه زمانی تشکیل میشن که اگزالات، محصول جانبی برخی غذاها، به کلسیم متصل شه، چون ادرار توسط کلیه‌ها ساخته میشه.

هر دو اگزالات و کلسیم زمانی که بدن مایعات کافی نداشته باشه و همچنین نمک زیادی داشته باشه زیاد میشن. بر اساس آزمایش خون و ادرار، پزشک تعیین می کنه که در مورد خاص شما چه نوع تغییراتی در رژیم غذایی لازمه.

سنگ کلیه در کودکان پنج ساله هم دیده میشه. در واقع، این مشکل در کودکان به قدری رایجه که برخی از بیمارستان ها کلینیک های "سنگ" رو برای بیماران اطفال برگزار می کنن.

افزایش سنگ کلیه در کودکان در ایالات متحده به عوامل متعددی نسبت داده شده که بیشتر به انتخاب غذا مربوط میشه. دو دلیل مهم، ننوشیدن مایعات کافی و خوردن غذاهای پر نمک هست.

نوشابه ها و سایر نوشیدنی های شیرین هم اگه حاوی شربت ذرت با فروکتوز بالا باشن، می تونن خطر ابتلا به سنگ رو افزایش بدن.

چگونه میشه از سنگ کلیه در کودکان پیشگیری کرد؟

برای کمک به پیشگیری از سنگ کلیه در آینده، یاد بگیرین که چه چیزی باعث سنگ کلیه قبلی کودک شده. با این اطلاعات، یه متخصص مراقبت های بهداشتی می تونه تغییراتی رو در عادات غذا خوردن و نوشیدن کودک برای جلوگیری از سنگ کلیه در آینده پیشنهاد کنه.

نوشیدن مایعات

نوشیدن مایعات کافی در روز مهم ترین عادت سبک زندگی برای جلوگیری از سنگ کلیه هس. نوشیدن مایعات کافی ادرار رو رقیق نگه می داره و به دفع مواد معدنی که ممکنه سنگ تشکیل بده کمک می کنه. اگه کودک آب کافی می‌نوشه، رنگ ادرار باید تقریباً شفاف باشه.

نوجوانان باید روزی شش تا هشت لیوان آب بنوشن. اگه نوجوانی سنگ سیستین داره ممکنه نیاز به نوشیدن بیشتر داشته باشه. کودکان کوچکتر می تونن از راهنمایی های متخصص خود در مورد میزان نوشیدن مایعات پیروی کنن.

اگه کودک به دلیل سایر مشکلات سلامتی مثه بی اختیاری ادرار، تکرر ادرار یا نارسایی کلیه نمی تونه مقدار توصیه شده رو آب بخوره، با یه متخصص مشورت کنین.

مقدار مایع مورد نیاز هم به سطح فعالیت کودک تون بستگی داره. کودکان و نوجوانانی که در هوای گرم زندگی می کنن و ورزش می کنن به مایعات بیشتری برای جایگزینی مایعات از دست رفته از طریق عرق نیاز دارن.

ممکنه از کودک خواسته شه که طی 24 ساعت ادرارشو جمع آوری کنه تا میزان تولید شده در یه روز اندازه گیری بشه. اگه مقدار ادرار خیلی کم باشه، ممکنه نیاز به نوشیدن مایعات بیشتری داشته باشه.

گرچه آب بهترین نوشیدنی هس، اما مایعات دیگه ای مثه نوشیدنی های مرکبات هم ممکنه به جلوگیری از سنگ کلیه کمک کنه. آب لیمو و لیموترش حاوی سطوح بسیار بالایی از سیترات هس که مانع از جمع شدن کریستال ها برای تشکیل سنگ کلیه میشه.

نوشیدنی های مرکباتی رو انتخاب کنین که قند کمی دارن تا از دریافت کالری اضافی که می توانه ناسالم باشه، پرهیز کرده باشین.

داروها

بعد از اینکه کودک سنگ کلیه داشت، یه متخصص ممکنه داروهایی و برای جلوگیری از سنگ کلیه در آینده تجویز کنه. این دارو ممکنه برای چند هفته، چند ماه یا بیشتر مورد نیاز باشه، بسته به علت ایجاد اولین سنگ کلیه.

مثلا، برای سنگ استروویت، کودک ممکنه یه آنتی بیوتیک خوراکی رو برای یک تا شش هفته یا احتمالاً بیشتر مصرف کنه. درمان یکه دستگاه ادراری با شکل غیر طبیعی هم ممکه برای جلوگیری از سنگ‌های استروویت در آینده پیشنهاد شه.

برای سایر انواع سنگ ها، یه متخصص ممکنه یه قرص سیترات پتاسیم رو یک تا سه بار در روز تجویز کنه. یه کودک ممکنه برای ماه ها یا بیشتر به مصرف سیترات پتاسیم ادامه بده تا زمانی که خطر ابتلا به سنگ کلیه از بین بره.

انواع سنگ کلیه و داروهای احتمالی تجویز شده

سنگ های کلسیمی

  • سیترات پتاسیم که برای افزایش سطح سیترات در ادرار استفاده میشه.
  • دیورتیک های تیازیدی که باعث کاهش کلسیم در ادرار میشه.

سنگ های اسید اوریک

  • سیترات پتاسیم
  • آلوپورینول که برای درمان سطوح بالای اسید اوریک در بدن استفاده میشه.

سنگ های استروویت

  • آنتی بیوتیک ها که داروهای ضد باکتری هستن.

سنگ های سیستین

  • سیترات پتاسیم
  • D-penicillamine که به حل شدن سیستین در ادرار کمک می کنده.
  • مرکاپتوپروپیونیل گلیسین، که به حل شدن سیستین در ادرار کمک می کنه.

قبل از مصرف داروهای سنگ کلیه با یه متخصص در مورد سابقه سلامتی کودک صحبت کنین. برخی از داروهای سنگ کلیه عوارض جانبی جزئی تا جدی دارن.

هر چه کودک دارو رو بیشتر مصرف کنه و دوز اون بیشتر باشه احتمال بروز عوارض جانبی بیشتره. در مورد هر گونه عوارض جانبی که با داروی سنگ کلیه رخ میده، به متخصص کودک بگین.

درباره دکتر بهار اشجعی

دکتر بهار اشجعی دارای بورد فوق تخصصی در جراحی کودکان و نوزادان از پزشکان منحصر به فرد و ماهر در زمینه جراحی اطفال و کودکان در تهران هستند.

راه های ارتباط با ما

مطب: تهران ـ انتهای بلوار کشاورز، رو به روی درب شرقی بیمارستان امام خمینی، ساختمان شیشه ای سبز، پلاک ۳۷۰ ساختمان ۴۱۶ طبقه ۳ واحد ۱۹

تلفن:

 ۰۲۱-۴۴۸۰۶۶۶۸

 ۰۲۱-۴۴۸۴۱۸۶۲

بیمارستان کودکان تهران: تقاطع خیابان طالقانی و ولیعصر، روبروی جهاد کشاورزی، پلاک ۴۵۴

بیمارستان لاله شهرک غرب: تهران ، شهرک غرب ، فاز ۵ ، خیابان سیمای ایران ، نبش فلامک جنوبی

 



:: برچسب‌ها: درباره دکتر بهار اشجعی , دلیل ایجاد سنگ کلیه , تشخیص سنگ کلیه , پیشگیری از سنگ کلیه , چه غذاهایی سرشار از نمک هستن؟ , انواع سنگ کلیه ,
:: بازدید از این مطلب : 49
|
امتیاز مطلب : 1
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : دو شنبه 2 مهر 1403 | نظرات ()
نوشته شده توسط : دکتر ستایش

بازسازی سلولی با درمان مزوتراپی  

 

مزوتراپی اولین بار در دهه 1950 معرفی شد، یک درمان زیبایی شناختی محبوب برای بازسازی سلولی است که ترکیبی از یک تزریق واحد با مواد فعال منحصر به فرد برای افزایش استحکام و کشسانی پوست است.

این روش را می توان روی صورت برای ظاهری جوان و یا در نواحی مختلف بدن برای تقویت و تغییر شکل صورت انجام داد.

متخصص زیبایی که این درمان را انجام می‌دهد با تزریق، سوراخ‌هایی در پوست ایجاد می‌کند و اجازه می‌دهد ترکیبی از ویتامین‌ها، مواد معدنی، اسیدها و آنزیم‌ها به لایه میانی پوست وارد شود. 

با مزوتراپی بدون سوزن، ابتدا سرم مواد موثره اعمال می شود و سپس امواج مافوق صوت ملایم پوست را به طور موقت متخلخل تر کرده و مواد موثره را جذب می کند.

روش میکرونیدلینگ 

میکرونیدلینگ که در دهه 1990 محبوب شد، از چندین سوزن بسیار ظریف برای نفوذ به پوست استفاده می کند و قصد ایجاد زخم در پوست را دارد.

به نوبه خود، ناحیه "زخم‌دار" باعث می‌شود پوست به حالت ترمیم برود و کلاژن و الاستین بیشتری تولید کند. بسیاری از میکرونیدلینگ به عنوان درمان القای کلاژن نام می برند.

قبل از شروع درمان میکرونیدلینگ، زیبایی‌شناس محصولات/سرم‌ها را قبل از شروع سوزن زدن روی صورت اعمال می‌کند، زیرا سوراخ‌های میکرو ایجاد شده باعث جذب محصول در پوست می‌شود.

سه نوع دستگاه میکرونیدلینگ وجود دارد که اغلب مورد استفاده قرار می گیرد:

  • غلتک درما
  • مهر درما
  • قلم میکرونیدلینگ – (اتوماتیک)

دستگاه Mirconeedling که شما انتخاب می کنید مزایای انحصاری دارد. به عنوان مثال، با یک قلم Microneedlign، می‌توانید عمق سوزن را از 0.5 تا 2.5 میلی‌متر به دقت تنظیم کنید، که امکان نفوذ هدفمند به عمق پوست یا درست در زیر سطح را فراهم می‌کند.

مزوتراپی در مقابل میکرونیدلینگ

تفاوت ها و شباهت ها

بنابراین همانطور که قبلا ذکر شد، جدا از این واقعیت که هر دوی این درمان های زیبایی مبتنی بر سوزن هستند، بسیار متفاوت هستند. آنها در جنبه های زیر متفاوت هستند:

  • طول سوزن
  • تعداد سوزن های استفاده شده
  • عمق نفوذ پوست
  • سرعت تحویل درمان
  • مناطقی که برای درمان استفاده می شوند.

یکی از تفاوت های اصلی بین میکرونیدلینگ و مزوتراپی، عمق پوستی است که آنها نفوذ می کنند. مزوتراپی لایه میانی به نام درم را هدف قرار می دهد در حالی که درمان های میکرونیدلینگ لایه اول یعنی اپیدرم را هدف قرار می دهد.

البته شایان ذکر است که با پیشرفت های مدرن میکرونیدلینگ، اکنون می تواند درم را هدف قرار دهد. قاعده کلی در هر درمان سوزنی این است که اگر خون کشیده شود، عمق بیشتری از لایه اول پوست را هدف قرار می دهد.

به دلیل تفاوت در عمق، مزوتراپی برای رفع سلامت عمومی طولانی مدت پوست، مانند خطوط ریز، سلولیت، افتادگی پوست و رنگ ناهموار پوست مناسب تر است.

میکرونیدلینگ، از آنجایی که سطحی ترین لایه پوست را هدف قرار می دهد اما کلاژن را تقویت می کند، برای درمان اسکار آکنه، علائم عمیق تر پیری و سایر نگرانی های پوستی مرتبط با بافت مناسب تر است.

مجدداً اعماق پوستی که آنها هدف قرار می دهند نیز بر طول سوزن تأثیر می گذارد. با هدف مزوتراپی عمیق تر، سوزن طولانی تر خواهد بود.

طول سوزن زمانی حیاتی است که توجه داشته باشیم که برخی از مشتریان ممکن است از سوزن ترس داشته باشند. بنابراین، آنها ممکن است درمان با یک سوزن کوتاه تر را ترجیح دهند.

مزوتراپی شامل یک تزریق است، در حالی که درمان میکرونیدلینگ شامل چندین سوزن ظریف است. تک سوزن امکان درمان دقیق تری را در نواحی حساس مانند چشم برای هدف قرار دادن حلقه های تیره فراهم می کند.

میکرونیدلینگ با چندین سوزن به متخصص زیبایی این امکان را می دهد تا سطح بیشتری را سریعتر هدف قرار دهد، به خصوص در هنگام استفاده از قلم میکرونیدلینگ.

در نهایت، بسته به اینکه از چه دستگاهی برای ارائه درمان استفاده می‌شود، ممکن است تأثیر سریع‌تری داشته باشد. اگر متخصص زیبایی از قلم میکرونیدلینگ خودکار استفاده کند، درمان سریعتر از یک تزریق مزو و بالعکس خواهد بود، جایی که مزوگان سریعتر از درما رولر است.

هدف از میکرونیدلینگ چیست؟

میکرونیدلینگ یک درمان بسیار موثر مناسب برای مشکلات پوستی مختلف، به ویژه اطراف صورت و گردن است:

  • روشن سازی و کاهش جای زخم - آکنه و جراحی
  • هایپرپیگمانتاسیون
  • ریزش مو
  • چین و چروک و خطوط ریز
  • مسائل مربوط به بافت

هدف اصلی میکرونیدلینگ جوانسازی پوست است، زیرا باعث بازسازی سلولی در سطح عمیق تر می شود و تولید سلول های جدید پوست را تشویق می کند. اسکارهای آکنه روی صورت، چین و چروک های دور چشم و گردن و زخم های جراحی روی شکم به خوبی به درمان میکرونیدلینگ پاسخ می دهند.

میکرونیدلینگ برای هدف قرار دادن علائم پیری عالی است زیرا سوزن ها پاسخ زخم پوست را تحریک می کنند. به نوبه خود باعث آزاد شدن خواص درمانی از جمله تولید کلاژن و الاستین جدید می شود.

زیبایی‌شناسان حتی ممکن است مشتریانی را که از تزریق‌هایی مانند بوتاکس یا پرکننده‌های پوستی استفاده می‌کنند، تشویق کنند تا قبل از انجام میکرونیدلینگ استفاده کنند.

هدف از مزوتراپی چیست؟

مزوتراپی یک راه حل سازگار برای مشکلات پوستی مختلف است، از جمله:

  • خطوط پوستی
  • چین و چروک
  • هایپرپیگمانتاسیون
  • پوست کم آب و کدر
  • شل شدن پوست
  • چربی موضعی

اثربخشی آن از توانایی آن در هدف قرار دادن مسائل در لایه های میانی پوست ناشی می شود و آن را به یک راه حل قدرتمند در برابر سلولیت، افتادگی پوست و سایر مشکلات تبدیل می کند.

نکته قابل توجه این است که برای افراد مبتلا به ناامنی های بدن نیز گزینه ای عالی است، زیرا می تواند ظاهر این نواحی را بهبود بخشد. هدف قرار دادن نواحی چربی از طریق مزوتراپی با تزریق محلولی که چربی را تجزیه می کند، انجام می دهد.

از طریق مزوتراپی، مشتریان می توانند کاهش چربی را تشخیص دهند که در غیر این صورت بدون درمان جراحی غیرممکن است.

تزریق کوکتل این درمان حاوی مواد ضروری است که سلامت طولانی مدت پوست را بهبود می بخشد و با از بین بردن سموم از سلول های پوست، به طور موثر با مشکلات رنگدانه مانند تیرگی زیر چشم یا تغییر رنگ پوست مبارزه می کند.

مزوتراپی نیز یک انتخاب عالی است، زیرا بسته به نتایج مورد نظر مشتری، سرم ها را می توان سفارشی ساخت.

عوارض مزوتراپی چیست؟

از آنجایی که مزوتراپی مستقیماً در ناحیه مورد نظر انجام می شود، اعتقاد بر این است که عوارض جانبی محدود یا کاهش می یابد. عوارض جانبی گزارش شده مزوتراپی عبارتند از:

  • واکنش آلرژیک فوری یا تاخیری به داروها/محلول های تزریقی
  •  تورم
  • عفونت های پوستی
  • رنگدانه در محل تزریق
  • کبودی در محل تزریق
  • زخم، اسکار و تغییر شکل در محل تزریق
  • پانیکولیت

در حال حاضر، مشخص نیست که پس از خروج سلول‌های چربی از ناحیه مورد نظر چه اتفاقی برای سلول‌های چربی می‌افتد و مواد مختلف تزریق شده ممکن است چه تأثیراتی بر اندام‌ها و بافت‌های بدن داشته باشند. تحقیقات بیشتری در مورد ایمنی این تکنیک مورد نیاز است.

مزوتراپی مو

مزوتراپی برای ریزش مو با تزریق یک محلول غنی از مواد مغذی به پوست سر با استفاده از یک سوزن تخصصی عمل می کند. محلول به مزودرم که لایه میانی پوست است تزریق می شود.

فرآیند تزریق نسبتاً بدون درد است و نیازی به بیهوشی ندارد. درمان معمولاً حدود 30 دقیقه طول می کشد تا کامل شود.

مواد مغذی موجود در محلول به بهبود گردش خون در پوست سر کمک می کند، که فولیکول های مو را با مواد مغذی ضروری که برای رشد نیاز دارند فراهم می کند.

این درمان همچنین تولید کلاژن و الاستین را تحریک می کند که به تقویت فولیکول های مو و جلوگیری از ریزش مو کمک می کند.

فواید مزوتراپی

مزوتراپی مزایای متعددی دارد، از جمله:

  • باعث رشد مو می شود.
  • ریزش مو را کاهش می دهد.
  • ضخامت و حجم مو را بهبود می بخشد.
  • پوست سر را تغذیه می کند.
  • تولید کلاژن و الاستین را تحریک می کند.
  • ایمن و غیر تهاجمی
کاندیدای مناسب مزوتراپی کیست؟

مزوتراپی برای مردان و زنانی که دچار ریزش مو یا نازک شدن مو هستند مناسب است. با این حال، ذکر این نکته ضروری است که مزوتراپی ممکن است برای افرادی که طاسی کامل دارند یا برای مدت طولانی طاسی بوده اند، موثر نباشد.

در طول درمان مزوتراپی چه انتظاری باید داشت؟

قبل از درمان، مو و پوست سر تمیز و آماده می شود. همچنین ممکن است یک کرم بی حس کننده بر روی پوست سر استفاده شود تا هر گونه ناراحتی در طول درمان به حداقل برسد.

سپس محلول با استفاده از یک سوزن تخصصی به پوست سر تزریق می شود. پس از درمان، پوست سر ممکن است کمی حساس و قرمز باشد، اما معمولا در عرض چند ساعت فروکش می‌کند.

هر چند وقت یک بار باید مزوتراپی کنید؟

تعداد دفعات مزوتراپی به نیاز فرد و شدت ریزش مو بستگی دارد. اکثر افراد به یک سری درمان های اولیه نیاز دارند که بین 2 تا 4 هفته از هم فاصله دارند. پس از درمان اولیه، درمان های نگهدارنده ممکن است هر 3-6 ماه یکبار برای حفظ نتایج مورد نیاز باشد.

مزوتراپی در مقابل سایر درمان های ریزش مو

مزوتراپی تنها یکی از درمان های موجود برای ریزش مو است. برخی از درمان های محبوب دیگر عبارتند از:

درمان های موضعی: اینها کرم ها یا سرم هایی هستند که برای تقویت رشد مو روی پوست سر استفاده می شوند. برخی از نمونه ها عبارتند از ماینوکسیدیل و فیناستراید.

کاشت مو: این یک روش جراحی است که شامل پیوند فولیکول های مو از یک قسمت پوست سر به قسمت دیگر است.

لیزر درمانی: این درمان شامل استفاده از نور لیزر سطح پایین برای تحریک رشد مو است.

در مقایسه با این درمان‌ها، مزوتراپی مو غیرتهاجمی است، کمترین زمان ریزش مو را دارد و می‌تواند برای درمان طیف وسیعی از شرایط ریزش مو استفاده شود. علاوه بر این، مزوتراپی را می توان در ترکیب با سایر درمان ها برای افزایش اثربخشی استفاده کرد.

نتیجه گیری

مزوتراپی یک روش درمانی ایمن و غیر تهاجمی است که می تواند برای تقویت رشد مو، کاهش یا توقف ریزش مو و بهبود کیفیت کلی مو استفاده شود.

در حالی که مزوتراپی ممکن است برای همه مناسب نباشد، درمان موثری برای بسیاری از انواع ریزش مو است. اگر ریزش مو یا نازک شدن موها را تجربه می کنید، با یک متخصص پزشکی واجد شرایط صحبت کنید تا مشخص شود آیا مزوتراپی برای شما مناسب است یا خیر.

درباره دکتر آرمیتا آقاپور

دکتر آرمیتا آقاپور با سالها سابقه در زمینه زیبایی و جوان سازی یکی از بهترین و شناخته شده ترین پزشکان زیبایی در تهران هستند.

ایشان پس از پایان تحصیلات خود در رشته پزشکی دانشگاه شیراز و گذراندن دوره های پوست و مو و زیبایی و اخذ سرتیفیکیت متعدد از شرکتها و مراکز آموزشی معتبر در زمینه انواع لیزر و جراحیهای سرپایی و تزریقات زیبایی آماده ارائه خدمات به مراجعین محترم می باشند.

اطلاعات تماس

آدرس: تهران، شهرآرا پاتریس لومومبا، نبش کوچه نوزدهم غربی، ساختمان پزشکان، پلاک ۱۸۲طبقه اول

شماره تماس: ۸۸۲۸۸۱۶۸

آدرس ایمیل: info @dr-aghapour.com

منبع: https://dr-aghapour.com/

 



:: برچسب‌ها: فواید مزوتراپی , مزوتراپی لاغری , مزوتراپی غبغب , مزوتراپی جوانسازی و آبرسانی , مزوتراپی موی سر , میکرونیدلینگ , درمان ریزش و کم پشتی مو , دکتر آرمیتا آقاپور ,
:: بازدید از این مطلب : 42
|
امتیاز مطلب : 5
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : یک شنبه 1 مهر 1403 | نظرات ()
نوشته شده توسط : دکتر ستایش

خدمات دکتر رامین بقایی تهرانی

 

جراحی قلب یک عمل جراحی برای اصلاح یا بهبود عملکرد قلب شما است. می تواند مشکلاتی را که با آنها متولد شده اید یا مشکلاتی که در طول زمان ایجاد می کنید اصلاح کند.

اینها می توانند از مشکلات ساختاری یا ریتم قلب گرفته تا انسداد متغیر باشند. نوع جراحی شما بستگی به مشکل شما دارد.

جراحی قلب چیست؟

جراحی قلب هر عمل جراحی است که قلب شما یا رگ های خونی متصل به قلب را درگیر می کند. جراحی قلب پیچیده است و به تخصص جراحان قلب نیاز دارد.

این یک رویداد مهم است که می‌تواند عملکرد قلب و گردش خون را بهبود بخشد و به شما روحیه جدیدی بدهد.

جراحی قلب می تواند مشکلاتی را که با آن متولد شده اید (بیماری مادرزادی قلب) اصلاح کند. همچنین می تواند مشکلاتی را که در مراحل بعدی زندگی ایجاد می شود، ترمیم کند.

نوع جراحی قلب شما به مشکل اساسی یا ترکیبی از مشکلات بستگی دارد. نام های دیگر جراحی قلب عبارتند از:

  • جراحی قلب.
  • جراحی قلب و عروق.

چه زمانی جراحی قلب لازم است؟

افرادی که دارای مشکلات قلبی هستند به جراحی قلب نیاز دارند:

  • انسداد در رگ های آنها که خون را به قلب آنها می رساند.
  • دریچه های قلب که درست کار نمی کنند.
  • ریتم غیر طبیعی قلب.
  • نارسایی قلبی.

معمولاً پزشک شما از قبل برای جراحی قلب برنامه ریزی می کند. این زمانی اتفاق می افتد که معمولاً متخصص قلب شما مشکلی را در قلب شما تشخیص دهد و جراحی بهترین یا تنها راه برای رفع آن است.

در مواقع دیگر، جراحی قلب یک درمان اورژانسی است که زمانی انجام می شود که انتظارش را ندارید. این می تواند در صورت حمله قلبی یا اگر یک ارائه دهنده انسداد شدیدی پیدا کند که شما را در معرض خطر فوری قرار می دهد، این اتفاق می افتد.

بسته به مشکل ممکن است نیازی به جراحی نداشته باشید. فناوری راه‌های نوآورانه‌ای را برای مدیریت بیماری‌های قلبی در اختیار ما قرار می‌دهد.

به عنوان مثال، روش هایی مانند مداخله عروق کرونر از راه پوست (PCI) و ترمیم آنوریسم اندوواسکولار (EVAR) زمان شما را در بیمارستان کاهش می دهد و بهبودی را آسان تر می کند. آنها به ویژه برای افرادی که در صورت انجام عمل جراحی با خطرات بیشتری مواجه می شوند مفید هستند.

چه شرایطی با جراحی قلب درمان می شود؟

جراحی قلب طیف وسیعی از شرایطی را که بر قلب و عروق خونی متصل به قلب شما تأثیر می گذارد، درمان می کند. می تواند این شرایط را درمان کند:

  • آنوریسم (برآمدگی در دیواره شریان یا عضله قلب).
  • آریتمی (یک ضربان غیر طبیعی قلب که خیلی سریع، خیلی کند یا فقط نامنظم است).
  • بیماری قلبی مادرزادی (در بدو تولد وجود دارد).
  • بیماری عروق کرونر (CAD) (تنگی عروق کرونر شما).
  • نارسایی قلبی (قلب شما نمی تواند خون را آنطور که باید پمپاژ کند).
  • بیماری دریچه قلب (مشکلات مربوط به هر یک از چهار دریچه قلب شما).

انواع مختلف جراحی قلب چیست؟

انواع مختلفی از جراحی قلب وجود دارد. نوع جراحی قلب شما بستگی به شرایطی دارد که دارید. انواع جراحی قلب عبارتند از:

پیوند بای پس عروق کرونر یا CABG بیماری عروق کرونر (CAD) را در یک یا چند شریان کرونری شما درمان می کند. ارائه دهندگان همچنین به این بای پس دو، سه یا چهارگانه می گویند، بسته به اینکه چه تعداد از شریان های کرونر را باید بای پس کنند.

CABG از یک رگ خونی سالم از جای دیگری در بدن شما استفاده می کند تا مسیر جدیدی برای رسیدن خون به قلب شما ایجاد کند.

جراحی دریچه قلب دریچه ای ("دری" که جریان خون شما را مدیریت می کند) را که آنطور که باید کار نمی کند، تعمیر یا جایگزین می کند. این جراحی به دریچه شما اجازه می‌دهد تا بازتر شود یا محکم‌تر بسته شود تا خون در جهت درست جریان یابد.

جراحی ترمیم آنوریسم، آنوریسم آئورت را در شکم و قفسه سینه درمان می کند. این جراحی قسمت آسیب دیده آئورت را با پیوند (شریان مصنوعی ساخته شده از نوع خاصی از پارچه) جایگزین می کند.

پیوند یک مسیر جدید و مطمئن برای خون شما ارائه می دهد. جراحی ترمیمی بطن چپ آنوریسم هایی را که معمولاً پس از حمله قلبی در عضله قلب ایجاد می شود، درمان می کند.

جراحی آنوریسم و ​​هرگونه بافت اسکار اطراف آن را از بین می برد. این علائم را کاهش می دهد و به قلب شما اجازه می دهد بهتر پمپاژ کند.

میکتومی سپتال به افرادی که کاردیومیوپاتی هیپرتروفیک دارند کمک می کند. این بیماری باعث ضخیم شدن بیش از حد عضله قلب می شود. معمولاً در سپتوم (دیواره عضلانی که سمت چپ و راست قلب شما را جدا می کند) اتفاق می افتد.

جراحی قسمت کوچکی از سپتوم شما را برمی دارد. این اجازه می دهد تا خون بیشتری از بطن چپ شما به آئورت شما جریان یابد و به تسکین علائم کمک می کند.

جراح می تواند از روش ماز برای درمان فیبریلاسیون دهلیزی (AFib) در طول همان عمل برای مشکل دیگری استفاده کند. در طول یک روش ماز، جراح بافت اسکار را در قلب شما ایجاد می کند تا سیگنال های الکتریکی غیر طبیعی را که باعث AFib می شوند مسدود کند.

سپس قلب شما می تواند به ریتم عادی بازگردد. افراد مبتلا به AFib که به هیچ گونه ترمیم قلب دیگری نیاز ندارند، می توانند یک روش ماز با حداقل تهاجم داشته باشند.

جراحی برای قرار دادن دستگاه قلبی می تواند به افرادی که آریتمی یا نارسایی قلبی دارند کمک کند. انواع مختلفی از دستگاه ها مشکلات خاصی را درمان می کنند، مانند بازگرداندن ریتم طبیعی قلب یا کمک به عملکرد بهتر قلب.

دستگاه ها ممکن است شامل یک ضربان ساز دائمی، یک دفیبریلاتور کاردیوورتر قابل کاشت (ICD)، یک دستگاه کمکی بطن چپ (LVAD) یا یک قلب مصنوعی کامل (TAH) باشند.

جراحی پیوند قلب آخرین راه درمان برای افرادی است که نارسایی قلبی در مرحله نهایی دارند. این شامل جایگزینی قلب شما با قلب اهداکننده است. این یک جراحی نادر است زیرا یافتن قلب اهداکننده سخت است.

به علاوه، این روش بسیار پیچیده است. تنها 150 بیمارستان از بیش از 6000 بیمارستان در ایالات متحده می توانند پیوند قلب انجام دهند.

جراحی قلب چقدر رایج است؟

تعداد جراحی های قلب می تواند در سال متفاوت باشد. در سال 2018، نزدیک به نیم میلیون نفر در ایالات متحده تحت عمل جراحی قلب قرار گرفتند. جراحان با نگاهی به دو عمل جراحی رایج قلب که انجام دادند:

حدود 200000 عمل بای پس عروق کرونر (CABG) در ایالات متحده در سال 2018 انجام شد.

حدود 110000 جراحی دریچه در ایالات متحده در سال 2018. این تعداد شامل روش‌های ترمیمی که نیازی به جراحی باز ندارند نمی‌شود.

همه‌گیری COVID-19 بر تعداد افرادی که جراحی قلب انجام داده‌اند تأثیر گذاشت. میانگین ماهانه در آوریل 2020 50 درصد کاهش یافت. این تعداد همچنان در بقیه سال 2020 کمتر از حد طبیعی بود.

اگرچه بیمارستان ها نیاز داشتند مراقبت های انتخابی را به تعویق بیندازند، اما بسیاری از مردم حتی در صورت داشتن علائم، مراقبت را به تاخیر انداختند.

اگر دریافت مراقبت را به تعویق انداخته اید، با پزشک خود تماس بگیرید و یک قرار ملاقات بگیرید. به خاطر داشته باشید که مشکلات قلبی درمان نشده می تواند بدتر شود و منجر به مشکلات جدی تری در آینده شود.

جراحی قلب یک رویداد تغییر دهنده زندگی برای شما و عزیزانتان است. برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد وضعیت خود و جراحی مورد نیاز خود وقت بگذارید. با متخصص قلب خود صحبت کنید و هر سوالی که به ذهنتان می رسد بپرسید.

از درخواست کمک در صورت نیاز نترسید. اگر خانواده و دوستانی در نزدیکی ندارید، با پزشک خود در مورد منابع موجود و گروه های پشتیبانی صحبت کنید.

دکتر رامین بقایی تهرانی

دکتر رامین بقایی متخصص جراحی عمومی و فوق تخصص جراحی قلب و عروق (کودکان و بزرگسالان) می‌باشد.

عضو هیئت علمی دانشگاه

در سطح وزارت بهداشت

عضو هیئت بورد جراحی قلب

فوق تخصص جراحی قلب و عروق (کودکان و بزرگسالان)

یکی از پایه گذاران دوره تکمیلی (فلوشیپ جراحی بیماری مادرزادی قلبی)

خدمات دکتر رامین بقایی

  • پیوند قلب
  • جراحی آئورت
  • بیماری عروق کرونر
  • جراحی دریچه های قلب
  • جراحی کم تهاجمی قلبی
  • مشاوره به مادران باردار
  • تشخیص بیماری های قلبی
  • جراحی تخصصی قلب کودکان

ارتباط با دکتر رامین بقایی

آدرس: تهران – خیابان نلسون ماندلا (جردن)، بالاتر از تقاطع حقانی، خیابان پدیدار، پلاک ۶۲، طبقه سوم، واحد ۳۳

شماره تلفن: ۰۲۱۸۸۶۷۰۳۵۰

ایمیل: info @ dr-baghaei.com

اینستاگرام: dr.ramin.baghaei

 



:: برچسب‌ها: دکتر رامین بقایی , تشخیص بیماری های قلبی , جراحی تخصصی قلب کودکان , بیماری عروق کرونر , جراحی آئورت , جراحی قلبی کم تهاجمی ,
:: بازدید از این مطلب : 51
|
امتیاز مطلب : 5
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : یک شنبه 1 مهر 1403 | نظرات ()
نوشته شده توسط : دکتر ستایش

بهترین رژیم غذایی برای تالاسمی را بشناسید!

تالاسمی یک اختلال خونی است که از طریق ژن ها از والدین به فرزندانشان منتقل می شود.

زمانی اتفاق می افتد که بدن قادر به تولید پروتئین کافی به نام هموگلوبین نباشد.

داشتن رژیم غذایی مناسب می تواند به بهبود کیفیت زندگی افراد مبتلا به تالاسمی کمک کند.

آنها نیز مانند هر کس دیگری نیاز به خوردن غذاهای مغذی دارند، اما در مصرف آهن باید مراقب باشند.

تالاسمی چیست؟

تالاسمی یک اختلال خونی ژنتیکی است که با تولید غیرطبیعی هموگلوبین مشخص می شود و منجر به کاهش گلبول های قرمز و سطح هموگلوبین در بدن می شود.

هموگلوبین، پروتئینی که در گلبول های قرمز خون یافت می شود، وظیفه حمل اکسیژن را در سراسر بدن انجام می دهد.

تالاسمی ناشی از جهش در ژن های مسئول تولید هموگلوبین است که منجر به کاهش تولید یا ساختار غیر طبیعی هموگلوبین می شود.

اکثر افراد مبتلا به تالاسمی شروع به تجربه مشکلات سلامتی می کنند مانند کم خونی، رنگ پریدگی پوست، و ضعف از چند ماه پس از تولد، طبق خدمات بهداشت ملی بریتانیا.

آزمایش تالاسمی در دوران بارداری بسیار مهم است. می تواند به تشخیص زودهنگام صفت تالاسمی، ارزیابی خطر برای نوزاد و مداخله و درمان زودهنگام کمک کند.

تشخیص زودهنگام تالاسمی در جنین، پزشکان را قادر می سازد تا برای مداخلات و درمان های پزشکی مناسب بلافاصله پس از تولد برنامه ریزی کنند.

این ممکن است شامل انتقال خون، درمان کیلاسیون آهن و سایر اقدامات حمایتی برای مدیریت علائم تالاسمی و بهبود کیفیت زندگی کودک باشد.

انواع مختلف تالاسمی چیست؟

هموگلوبین از دو بخش مختلف آلفا و بتا ساخته شده است.

1. تالاسمی آلفا

آلفا تالاسمی مینور زمانی اتفاق می افتد که فرد یک ژن آلفا گلوبین جهش یافته (از یکی از والدین) و سه ژن آلفا گلوبین طبیعی (از والدین دیگر) را به ارث می برد.

افراد مبتلا به آلفا تالاسمی مینور معمولاً کم خونی خفیف دارند. در مورد صفت تالاسمی آلفا، یک فرد دو ژن آلفا گلوبین جهش یافته (یکی از هر والدین) و دو ژن آلفا گلوبین طبیعی را به ارث می برد.

اکثر افراد مبتلا به تالاسمی آلفا علائمی را نشان نمی دهند، اما ناقل این بیماری هستند. بیماری هموگلوبین H شکل شدیدتری از تالاسمی آلفا است که در اثر حذف سه ژن آلفا گلوبین (به ارث رسیده از هر دو والدین) ایجاد می شود.

افراد مبتلا به بیماری هموگلوبین H ممکن است کم خونی متوسط ​​تا شدید را تجربه کنند و ممکن است گاهی نیاز به تزریق خون داشته باشند.

2. تالاسمی بتا

بتا تالاسمی مینور زمانی اتفاق می‌افتد که فردی یک ژن بتا گلوبین جهش یافته (از یکی از والدین) و یک ژن بتا گلوبین طبیعی (از والدین دیگر) را به ارث ببرد.

افراد مبتلا به بتا تالاسمی مینور معمولا کم خونی خفیف دارند.

بتا تالاسمی اینترمدیا شکل متوسطی از بتا تالاسمی است که باعث کم خونی متوسط ​​تا شدید می شود، اما به طور کلی برای زنده ماندن نیازی به تزریق خون منظم ندارد.

بتا تالاسمی ماژور یا کم‌خونی کولی شدیدترین شکل تالاسمی بتا است که از به ارث بردن دو ژن بتا گلوبین جهش یافته (یکی از هر والدین) ناشی می‌شود.

افراد مبتلا به بتا تالاسمی ماژور از دوران کودکی کم خونی شدید دارند و برای زنده ماندن نیاز به تزریق خون منظم مادام‌العمر دارند.

افراد مبتلا به تالاسمی چه رژیم غذایی باید رعایت کنند؟

افراد مبتلا به تالاسمی می توانند از پیروی از یک رژیم غذایی متعادل و مغذی برای حمایت از سلامت کلی بهره ببرند.

توصیه های غذایی خاص ممکن است بسته به نوع و شدت تالاسمی و همچنین نیازهای سلامت فردی متفاوت باشد.

1. غذاهای غنی از ویتامین و مواد معدنی

برای اطمینان از دریافت کافی ویتامین ها، به خصوص ویتامین B9 و مواد معدنی (مانند کلسیم و منیزیم) انواع میوه ها و سبزیجات را در رژیم غذایی خود بگنجانید.

ویتامین B9 برای تولید گلبول های قرمز خون ضروری است و می توان آن را از سبزیجات برگ دار، لوبیا، غلات غنی شده و مرکبات به دست آورد.

کلسیم و منیزیم برای سلامت استخوان‌ها مهم هستند و می‌توانند در محصولات لبنی، شیرهای گیاهی غنی‌شده، آجیل، دانه‌ها و سبزیجات برگ‌دار یافت شوند.

2. مصرف پروتئین کافی

این متخصص می گوید از پروتئین بدون چربی مانند مرغ، ماهی، تخم مرغ، لوبیا، عدس و توفو استفاده کنید. برای رشد، ترمیم و نگهداری بافت های بدن شما مورد نیاز است.

3. آبرسانی

با نوشیدن مایعات فراوان، به خصوص آب و آبمیوه های تازه، هیدراته بمانید. هیدراتاسیون مناسب از گردش خون حمایت می کند و می تواند به جلوگیری از عوارضی مانند لخته شدن خون کمک کند.

4. وعده های غذایی متعادل

وعده‌های غذایی متعادلی بخورید که شامل کربوهیدرات‌ها (غلات کامل مانند برنج قهوه‌ای، کینوآ و نان سبوس‌دار)، پروتئین، چربی‌های سالم (آووکادو، آجیل، دانه‌ها و روغن زیتون) و انواع میوه‌ها و سبزیجات است.

از چه غذاهایی اجتناب کنیم؟

افراد مبتلا به تالاسمی باید در مورد برخی غذاها محتاط باشند تا به مدیریت موثر این بیماری کمک کنند. در اینجا مواردی وجود دارد که باید از آنها اجتناب کنید:

1. مکمل های آهن

در بتا تالاسمی مینور، سطح آهن به طور معمول طبیعی یا کمی افزایش یافته است. بنابراین، مهم است که یک رژیم غذایی متعادل بدون مکمل آهن اضافی مصرف کنید مگر اینکه پزشک توصیه کند.

در بتا تالاسمی ماژور، اضافه بار آهن به دلیل تزریق مکرر خون شایع است.

ممکن است آهن بیش از حد در خون انباشته شود، بنابراین طبق گفته مراکز کنترل و پیشگیری از بیماری، غذاهای حاوی آهن ممکن است محدود شوند.

غذاهای غنی از آهن مانند ماهی، گوشت و سبزیجاتی مانند اسفناج را کمتر مصرف کنید. در عوض، روی غذاهایی با محتوای آهن متوسط ​​مانند لوبیا، عدس، توفو و سبزیجات برگ‌دار تمرکز کنید.

2. مکمل های ویتامین C

ویتامین C باعث افزایش جذب آهن از منابع گیاهی می شود. در حالی که این می تواند برای افرادی که سطح آهن پایینی دارند مفید باشد، ممکن است به اضافه بار آهن در افراد مبتلا به تالاسمی که در حال حاضر ذخایر آهن اضافی دارند، کمک کند.

3. الکل

مصرف الکل می تواند منجر به آسیب کبدی شود، که برای افراد مبتلا به تالاسمی که ممکن است در حال حاضر در معرض خطر عوارض کبدی به دلیل بار بیش از حد آهن یا مسمومیت آهن مرتبط با انتقال خون باشند، نگران کننده است. برای محافظت از کبد خود مصرف الکل را به حداقل برسانید یا از آن اجتناب کنید.

4. کلسیم و لبنیات بیش از حد

برخی از داروهای آهن که برای کاهش اضافه بار آهن استفاده می‌شوند، می‌توانند به کلسیم متصل شوند و اثربخشی آنها را کاهش دهند. مصرف بیش از حد کلسیم از مکمل ها یا محصولات لبنی ممکن است در درمان اختلال ایجاد کند.

5. قند و غذاهای فرآوری شده را محدود کنید.

مصرف تنقلات شیرین، آب نبات، نوشابه و غذاهای فرآوری شده حاوی چربی های ناسالم و مواد افزودنی را به حداقل برسانید. این غذاها می توانند به التهاب کمک کنند و ممکن است بر سلامت کلی تأثیر منفی بگذارند.

6. غذاهای دریایی خام و گوشت های نیم پز

افراد مبتلا به تالاسمی ممکن است سیستم ایمنی ضعیفی داشته باشند یا بیشتر مستعد ابتلا به عفونت باشند. مصرف غذاهای خام یا نیم پز، به ویژه غذاهای دریایی و گوشت، خطر ابتلا به بیماری های ناشی از غذا را افزایش می دهد.

افراد مبتلا به تالاسمی باید میوه و سبزیجات مصرف کنند و مصرف غذاهای فرآوری شده را محدود کنند. بسته به نوع تالاسمی، باید مراقب مصرف آهن نیز باشند.

یکی از راه‌های درمان کم‌خونی این است که گلبول‌های قرمز بیشتری برای حمل اکسیژن برای بدن فراهم کنیم.

این را می توان از طریق انتقال خون انجام داد، یک روش ایمن و متداول که در آن شما خون را از طریق یک لوله پلاستیکی کوچک وارد یکی از رگ های خونی خود دریافت می کنید.

برخی از افراد مبتلا به تالاسمی - معمولاً مبتلا به تالاسمی ماژور - نیاز به تزریق خون منظم دارند زیرا بدن آنها مقادیر کمی هموگلوبین تولید می کند.

افراد مبتلا به تالاسمی اینترمدیا ممکن است گاهی نیاز به تزریق خون داشته باشند، مانند زمانی که عفونت یا بیماری دارند.

افراد مبتلا به تالاسمی مینور یا خصوصیت معمولاً نیازی به تزریق خون ندارند زیرا یا کم خونی ندارند یا فقط دارای کم خونی خفیف هستند.

در بسیاری از مواقع افراد مبتلا به تالاسمی برای کمک به درمان کم خونی، ویتامین B مکمل معروف به اسید فولیک تجویز می شود.

اسید فولیک می تواند به رشد گلبول های قرمز خون کمک کند. درمان با اسید فولیک معمولاً در کنار سایر درمان ها انجام می شود.

توصیه های غذایی برای تالاسمی مینور

اگر تالاسمی مینور دارید، در اینجا چند توصیه غذایی خاص آورده شده است.

پروتئین های گیاهی و گوشت سفید (مانند مرغ و بوقلمون) را بیشتر مصرف کنید.

اجتناب از گوشت قرمز و غذاهای دریایی؛ اینها حاوی سطوح بالایی از "منبع مطمئن هم-آهن" قابل جذب هستند و جذب سایر اشکال آهن را افزایش می دهند.

از غذاهای حاوی ویتامین C پرهیز کنید یا آنها را جدا از غذاهای غنی از آهن مصرف کنید (زیرا ویتامین C جذب آهن را افزایش می دهد)، مانند:

  • مرکبات
  • گوجه فرنگی
  • فلفل دلمه ای

غذاهایی را انتخاب کنید که دارای آهن غیر هم باشند، که بدن شما آن‌ها را به خوبی جذب نمی‌کند، از جمله:

  • تخم مرغ
  • شکلات
  • غلات
  • سبزیجات ریشه ای مانند سیب زمینی و هویج
  • میوه های خشک مانند کشمش، هلو، آلو و انجیر
  • برای جلوگیری از پوکی استخوان و کاهش جذب آهن، از غذاهای لبنی مانند شیر، پنیر و ماست برای کلسیم استفاده کنید.

شامل غلات و حبوبات مانند گندم، ذرت، جو، برنج، لوبیا، سویا، عدس و نخود فرنگی باشد.

چای و قهوه بنوشید، ترکیبات موجود در قهوه و چای (تانن ها) برای کاهش جذب آهن شناخته شده است.

غذاهای غنی از ویتامین E را افزایش دهید، مانند:

میوه هایی مانند هلو و مارچوبه

روغن های گیاهی، مانند روغن آفتابگردان، روغن سویا، زیتون و روغن ذرت

آجیل هایی مانند بادام زمینی، فندق، بادام و گردو

دکتر بهار اشجعی، پزشک درمانگر اختلالات خون در کودکان و نوزادان

دکتر بهار اشجعی یکی از بهترین و حرفه‌ای ترین پزشکان فوق تخصص کودکان و نوزادان هستند که علاوه بر درمان و جراحی انواع بیماری‌های کودکان از جمله فتق کشاله ران و یا فتق ناف، هیپوسپادیاس و یا عدم نزول بیضه و … به درمان و بهبود اختلالات و بیماری‌هایی دیگری نظیر تالاسمی در کودکان مشغول هستند.

ایشان فارغ التحصیل رشته جراحی تخصصی کودکان و نوزادان از دانشگاه علوم پزشکی تهران هستند و علاوه بر تحصیلات عالی، تجربه، مهارت و سابقه بسیار خوبی نیز دارند.

راه های ارتباط با ما

مطب: تهران ـ انتهای بلوار کشاورز، رو به روی درب شرقی بیمارستان امام خمینی، ساختمان شیشه ای سبز، پلاک ۳۷۰ ساختمان ۴۱۶ طبقه ۳ واحد ۱۹

تلفن:

۰۲۱-۴۴۸۰۶۶۶۸ 

۰۲۱-۴۴۸۴۱۸۶۲

بیمارستان کودکان تهران: تقاطع خیابان طالقانی و ولیعصر، روبروی جهاد کشاورزی، پلاک ۴۵۴

بیمارستان لاله شهرک غرب: تهران ، شهرک غرب ، فاز ۵ ، خیابان سیمای ایران ، نبش فلامک جنوبی

منبع: https://dr-ashjaei.com/

 



:: برچسب‌ها: فوق تخصص در جراحی کودکان و نوزادان , تالاسمی در کودکان و نوزادان , راه‌هایی برای پیشگیری از تالاسمی , درمان تالاسمی مینور , راه های تشخیص تالاسمی در کودکان , علائم تالاسمی در کودکان , انواع تالاسمی در کودکان , دکتر بهار اشجعی ,
:: بازدید از این مطلب : 58
|
امتیاز مطلب : 2
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : جمعه 16 شهريور 1403 | نظرات ()
نوشته شده توسط : دکتر ستایش

روش های موثر برای آبرسانی پوست چیست؟

هیدراتاسیون پوست فرآیند مرطوب کردن پوست است تا آن را نرم و لطیف نگه دارد. پوست کم آب احساس سفت و کدر شدن می کند، چین و چروک بیشتری دارد و می تواند باعث سیاهی زیر چشم شود.

پوست خشک می تواند هر نوع پوستی را تحت تاثیر قرار دهد، بنابراین کشف استراتژی های صحیح برای حفظ رطوبت پوست بسیار مهم است.

مرطوب کردن اغلب آخرین مرحله از روتین مراقبت از پوست است، اما به طور موثر تغذیه و مرطوب کردن پوست به بیش از یک مرحله نیاز دارد.

با عادات مناسب می توانید از خشکی جلوگیری کنید و احتباس آب را افزایش دهید.

چه چیزی باعث کم آبی بدن می شود؟

در اینجا برخی از علل احتمالی کم آبی بدن، همانطور که توسط متخصص توضیح داده شده است:

1. درجه حرارت شدید

گرما یا سرمای شدید می تواند مانع طبیعی پوست را از بین ببرد. در حالی که فرار از دمای بالا ممکن است دشوار باشد، مهم است که قرار گرفتن در معرض آن را به حداقل برسانید.

2. لایه برداری بیش از حد

لایه برداری بیش از حد نیز می تواند مانع رطوبت طبیعی پوست شما را از بین ببرد و احساس دهیدراته شدن پوست را ایجاد کند.

استفاده از محصولات خشن و ساینده برای لایه برداری پوست می تواند مضرتر باشد.

3. تهویه مطبوع

کاهش رطوبت ناشی از تهویه مطبوع ممکن است به سلامت پوست شما آسیب برساند. کمبود رطوبت، سد رطوبتی پوست را از بین می برد و باعث کم آبی پوست می شود.

چگونه پوست را هیدراته نگه داریم؟

اگر به دنبال راه‌هایی برای هیدراته نگه داشتن پوست خود هستید، در اینجا چند نکته ساده و سریع وجود دارد که به شما می‌آموزد چگونه پوست خود را آبرسانی کنید:

1.مقدار زیادی آب بنوشید.

حداقل 8 لیوان (حدود 2 لیتر) آب در روز را هدف قرار دهید. آب برای حفظ تعادل رطوبت و خاصیت ارتجاعی پوست شما حیاتی است.

مطالعات نشان داده افرادی که آب بیشتری می نوشند، پوستی سالم تر، درخشان تر و هیدراته دارند.

2. غذاهای آبرسان بخورید.

راه دیگر برای هیدراته نگه داشتن پوست، خوردن میوه ها و سبزیجاتی است که حاوی مقادیر زیادی آب هستند.

خوردن میوه‌ها و سبزیجات سرشار از آب می‌تواند به شما کمک کند تا توصیه‌های مغذی را رعایت کنید و در عین حال هیدراته نگه دارید.

اگر هر روز آب کافی نمی نوشید، میوه ها و سبزیجات می توانند به شما کمک کنند که تغذیه و سالم بمانید.

میوه‌ها و سبزیجات غنی از آب، مواد محبوبی برای آب‌میوه، اسموتی و میان‌وعده هستند. به عنوان مثال می توان به خیار، هندوانه، پرتقال، توت فرنگی و کاهو اشاره کرد.

3. کافئین و الکل را محدود کنید.

هم کافئین و هم الکل می توانند بدن را کم آب کنند. بنابراین، توصیه می شود مصرف کافئین و الکل خود را محدود کنید. اعتدال کلید حفظ سطح مناسب هیدراتاسیون است.

طبق یک مطالعه، زمانی که کافئین به مقدار متوسط ​​مصرف شود، شما را به همان اندازه آب هیدراته می کند!

4. از مرطوب کننده هوا استفاده کنید.

افزودن رطوبت به هوا، به خصوص در ماه های خشک، می تواند با جلوگیری از خشک شدن پوست، به حفظ رطوبت پوست از درون کمک کند.

مرطوب کننده ها به هوا رطوبت می دهند و از خشکی بیش از حد پوست شما جلوگیری می کند.

5. از یک پاک کننده ملایم استفاده کنید.

صابون ها و پاک کننده های تند می توانند چربی طبیعی پوست را از بین ببرند. طبق مطالعه ای که در مجله Molecules منتشر شده است، صابون های تند می توانند برای پوست شما بسیار قوی باشند.

آنها روغن‌ها و پروتئین‌های طبیعی را که پوست شما را سالم نگه می‌دارند، از بین می‌برند و می‌توانند بقایای صابون را در پشت خود باقی بگذارند که باعث تحریک پوست شما می‌شود.

با گذشت زمان، این می تواند به سد طبیعی پوست شما آسیب برساند و آن را خشک، ترک خورده و حساس تر کند. پاک کننده های ملایم و آبرسانی را انتخاب کنید که به حفظ رطوبت کمک می کنند.

6. روزانه از مرطوب کننده استفاده کنید.

“از مرطوب کننده مناسب با نوع پوست خود استفاده کنید. به دنبال موادی مانند اسید هیالورونیک، گلیسیرین و سرامیدها باشید که به دلیل خواص آبرسانی خود شناخته شده اند.

7. از سرم های آبرسان استفاده کنید.

سرم های حاوی هیالورونیک اسید یا ویتامین B5 را در برنامه مراقبت از پوست خود بگنجانید. این سرم ها برای آبرسانی بهتر به لایه های عمیق تر پوست نفوذ می کنند.

با این حال، تحقیقات بیشتری برای اثبات این ادعا مورد نیاز است.

8. از پوست خود در برابر نور خورشید محافظت کنید.

اشعه ماوراء بنفش می تواند به پوست آسیب برساند و سطح رطوبت آن را کاهش دهد. متخصصان می گویند: برای محافظت از پوست خود از یک ضد آفتاب با طیف وسیع با حداقل SPF 30 استفاده کنید.

9. به طور مرتب لایه برداری کنید.

لایه برداری منظم به حذف سلول های مرده پوست که می توانند مانع جذب رطوبت شوند، کمک می کند. از یک لایه بردار ملایم برای جلوگیری از تحریک و خشکی استفاده کنید.

چگونه می توانم پوست خود را به طور طبیعی آبرسانی کنم؟

با موادی که به راحتی در آشپزخانه یافت می شوند، می توانید پوست خود را به طور طبیعی هیدراته نگه دارید. در اینجا چند راه وجود دارد که توسط متخصص توضیح داده شده است.

1. آلوئه ورا

آلوئه ورا به رطوبت پوست کمک می کند. فیبروبلاست‌ها را تحریک می‌کند، که فیبرهای کلاژن و الاستین را ایجاد می‌کند و پوست را انعطاف‌پذیرتر می‌کند و چین و چروک‌های پوست را کمتر می‌کند، همانطور که در یک مطالعه منتشر شده در مجله درماتولوژی هند یافت شد.

روش مصرف: ژل آلوئه ورا خالص را مستقیماً از روی گیاه روی پوست بمالید. تسکین دهنده، التیام بخش و آبرسانی است.

2. عسل

عسل سرشار از خواص ضد باکتریایی به جلوگیری از التهاب کمک می کند.

همچنین، به عنوان یک مرطوب کننده طبیعی، به حفظ رطوبت در پوست، بر اساس مطالعه ای که در مجله Cosmetic Dermatology منتشر شده است، کمک می کند.

روش استفاده: یک لایه نازک از عسل خام را روی صورت خود بمالید، اجازه دهید 20 دقیقه بماند، سپس با آب خنک بشویید.

3. ماسک آووکادو

در یک مطالعه منتشر شده در مجله زیبایی و پوست، مصرف آووکادو ممکن است منجر به افزایش کشسانی و استحکام پوست صورت در زنان سالم شود.

با این حال، تحقیقات بیشتری برای اثبات اینکه ماسک های آووکادو می توانند پوست شما را آبرسانی کنند، مورد نیاز است.

روش مصرف: یک آووکادوی رسیده را له کرده و به عنوان ماسک صورت بمالید. سرشار از ویتامین های E و A است که پوست را تغذیه و مرطوب می کند.

4. روغن نارگیل

روغن نارگیل سرشار از خواص ضد میکروبی، ضد درد، تب بر و ضد التهابی است. تمام این خواص به مرطوب کردن پوست و درمان عفونت های پوستی کمک می کند.

روش مصرف: قبل از خواب روغن نارگیل را به صورت و بدن خود بمالید. این به کاهش از دست دادن رطوبت از طریق سطح پوست کمک می کند و آن را هیدراته نگه می دارد.

5. حمام بلغور جو دوسر

مطالعه ای که در مجله علوم و فناوری غذایی منتشر شده است نشان می دهد که جو دوسر دارای تعادل اسید آمینه و محتوای سیلیس بالایی است که آن را به نرم کننده خوبی برای بازگرداندن رطوبت طبیعی پوست تبدیل می کند.

روش استفاده: برای تسکین پوست خشک در حمام بلغور جو دوسر خیس کنید. بلغور جو دوسر دارای خواص ضد التهابی است و به عنوان یک مرطوب کننده طبیعی عمل می کند.

6. خیار

بر اساس مطالعه ای که در مجله بین المللی مواد مغذی بیولوژیکی منتشر شده است، خیار به مرطوب شدن پوست و جلوگیری از چین و چروک پوست کمک می کند.

روش استفاده: با رنده کردن یک خیار خمیر درست کنید و آن را مستقیماً به عنوان ماسک برای اثر خنک کنندگی و آبرسانی بمالید.

7. چای سبز

چای سبز سرشار از آنتی اکسیدان است و خواص ضد التهابی دارد و می تواند به آبرسانی و تغذیه پوست کمک کند.

روش مصرف: یک فنجان چای سبز را دم کنید، بگذارید خنک شود، سپس از آن به عنوان اسپریتز صورت استفاده کنید.

سریع ترین راه برای آبرسانی به صورت چیست؟

سریع ترین راه برای آبرسانی پوست به صورت استفاده از سرم یا ماسک آبرسان غلیظ حاوی اسید هیالورونیک است.

سرم های آبرسان به هیدراته نگه داشتن پوست، جلوگیری از خشک شدن آن و افزایش ظرفیت آن برای حفظ رطوبت کمک می کند.

این ماده می تواند تا 1000 برابر وزن خود را در آب نگه دارد و آبرسانی فوری و عمیق را فراهم کند.

قرص ها و پرکننده های کلاژن نیز ممکن است مفید باشند، اما ابتدا با پزشک پوست خود صحبت کنید.

دکتر آرمیتا آقاپور با سالها سابقه در زمینه زیبایی و جوان سازی یکی از بهترین و شناخته شده ترین پزشکان زیبایی در تهران هستند.

ایشان پس از پایان تحصیلات خود در رشته پزشکی دانشگاه شیراز و گذراندن دوره های پوست و مو و زیبایی و اخذ سرتیفیکیت متعدد از شرکتها و مراکز

آموزشی معتبر در زمینه انواع لیزر و جراحیهای سرپایی و تزریقات زیبایی آماده ارائه خدمات به مراجعین محترم می باشند.

اطلاعات تماس

آدرس: تهران، شهرآرا پاتریس لومومبا، نبش کوچه نوزدهم غربی، ساختمان پزشکان، پلاک ۱۸۲طبقه اول

شماره تماس: ۸۸۲۸۸۱۶۸

  

 



:: برچسب‌ها: آبرسانی پوست به کمک روش های خانگی , میکرونیدلینگ , مزوژل ها , مزوتراپی , راهکارهایی برای آبرسانی به پوست , سرم یا ماسک اسید هیالورونیک ,
:: بازدید از این مطلب : 77
|
امتیاز مطلب : 2
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : چهار شنبه 14 شهريور 1403 | نظرات ()
نوشته شده توسط : دکتر ستایش

جراحی دریچه قلب-heart valve disease

کارشناسان می گویند انواع خاصی از جراحی می تواند برای نوع خاصی از بیماری دریچه قلب ایمن و موثر باشد. 

حدود 24 میلیون نفر در سراسر جهان به نوعی بیماری دریچه قلب به نام نارسایی میترال مبتلا هستند.

پزشکان معمولاً برای درمان نارسایی میترال به جراحی یا روشی کمتر تهاجمی روی می آورند.

محققان دانشگاه ویرجینیای غربی گزارش دادند که میزان ترمیم موفقیت آمیز در ایالات متحده بیش از 90٪ و خطر مرگ و میر پس از جراحی برای اکثر افراد کمتر از 1٪ بود.

دانشمندان قصد دارند از این یافته ها برای ایجاد یک ماشین حساب آنلاین خطر جدید استفاده کنند تا به پزشکان کمک کند تا نتایج 30 روزه را بر اساس شرایط سلامتی بیمار پیش بینی کنند.

نارسایی میترال چیست؟

سه نوع اصلی بیماری دریچه میترال وجود دارد:

  • افتادگی دریچه میترال
  • تنگی دریچه میترال
  • نارسایی میترال

نارسایی میترال در صورتی رخ می دهد که دریچه میترال به درستی بسته نشود و اجازه دهد خون از طریق دریچه به داخل بطن چپ نشت کند.

علائم نارسایی میترال 

  • تپش قلب
  • تنگی نفس
  • خستگی
  • تورم در دست ها و پاها

پزشکان از آزمایش‌های مختلفی برای تعیین اینکه آیا فرد مبتلا به بیماری دریچه میترال است، از جمله عکس‌برداری با اشعه ایکس، اکوکاردیوگرام و الکتروکاردیوگرام استفاده می‌کنند.

درمان نارسایی میترال شامل داروهای خاصی مانند رقیق‌کننده‌های خون و مسدودکننده‌های بتا و به طور بالقوه ترمیم فیزیکی دریچه میترال است.

جراحی دریچه میترال در مقابل TEER

اگر فرد مبتلا به نارسایی میترال نیاز به ترمیم فیزیکی دریچه میترال داشته باشد، این ممکن است از طریق جراحی یا از طریق یک روش کمتر تهاجمی به نام ترمیم لبه به لبه ترانس کاتتر (TEER) انجام شود، بسته به عوامل خطر فرد.

ترمیم جراحی میترال یا از طریق یک منبع مطمئن استرنوتومی یا با افزایش فرکانس، به صورت رباتیک از طریق یک برش کوچک 3 سانتی متری در قفسه سینه راست انجام می شود.

ترمیم جراحی مستقیم نارسایی میترال شامل درمان دقیق آسیب شناسی برگچه و قرار دادن یک حلقه یا باند برای پشتیبانی از ترمیم دریچه و جلوگیری از گشاد شدن دریچه در آینده است که به عنوان منبع قابل اعتماد آنولوپلاستی شناخته می شود.

ترمیم لبه به لبه ترانس کاتتر (TEER) یک درمان دیگر است که شامل جراحی باز نمی شود، اما از سوراخ در ورید فمورال برای دسترسی به دریچه میترال و ارائه یک دستگاه گیره مانند برای تثبیت نشتی با ترکیب دو بروشور استفاده می کند. 

این یک پل بافتی ایجاد می کند که به کاهش نارسایی میترال کمک می کند، اما شامل آنولوپلاستی نمی شود. TEER یک گزینه بسیار ارزشمند برای بیمارانی است که ریسک جراحی بالایی دارند.

در دسترس بودن این دستگاه ها - در حال حاضر دو دستگاه که مورد تایید FDA هستند - پیشنهاد به بیمارانی را که ممکن است مسن یا در معرض خطر غیرقابل جراحی باشند، افزایش می دهد تا بتوانیم درمانی را ارائه دهیم که ممکن است MR را کاهش دهد و به طور بالقوه کیفیت زندگی را بهبود بخشد.

 رویکرد TEER در حال حاضر برای افرادی که در معرض خطر بازدارنده برای ترمیم جراحی هستند تایید شده است.

با این حال، در حال حاضر دو کارآزمایی بالینی وجود دارد که TEER را در مقابل ترمیم جراحی در بیماران با خطر کمتر، سن 65 سال یا بالاتر ارزیابی می‌کند تا مشخص شود کدام یک نتایج بلندمدت برتری دارد.

بررسی ترمیم دریچه میترال با جراحی

برای این مطالعه، داده‌های بیش از 53000 نفر فهرست شده در پایگاه داده جراحی قلب بزرگسالان انجمن جراحان قفسه سینه که بین سال‌های 2014 تا 2020 تحت عمل جراحی برنامه‌ریزی شده دریچه میترال برای نارسایی اولیه میترال قرار گرفتند، ارزیابی شد.

محققان گزارش دادند که تعداد جراحی‌های انجام شده به روش‌های کم تهاجمی، از جمله از طریق استفاده از روبات‌ها، افزایش یافته است.

دانشمندان همچنین دریافتند که در بین افرادی که تحت عمل جراحی ترمیم دریچه میترال قرار گرفته اند، میزان ترمیم موفقیت آمیز در ایالات متحده به بیش از 90 درصد رسیده است.

علاوه بر این، خطر مرگ و میر برای افرادی که جراحی دریچه میترال را ترمیم کردند کمتر از 1٪ بود.

انواع ژنتیکی نادر مرتبط با بیماری دریچه آئورت دو لختی در بزرگسالان جوان شناسایی شد!

گونه های ژنتیکی مرتبط با شکل نادری از بیماری دریچه آئورت دو لختی که بزرگسالان جوان را تحت تاثیر قرار می دهد و می تواند منجر به عوارض خطرناک و بالقوه تهدید کننده زندگی آئورت شود توسط محققان UTHealth Houston شناسایی شده است.

از هر 100 نفر، 1 نفر با دریچه آئورت دو لختی متولد می شود که آن را به شایع ترین علت بیماری مادرزادی قلبی تبدیل می کند.

مقایسه بین زیرگروه نادر دریچه آئورت دو لختی با شروع زودرس با جمعیت رایج این بیماری به محققان این امکان را داد تا تعیین کنند کدام گروه از بیماران از آزمایش ژنتیکی سود خواهند برد و درمان زودتر و تهاجمی‌تری را ممکن می‌سازد.

به گفته محققان، بیماران مبتلا به بیماری دریچه آئورت دو لختی اغلب بیش از حد طولانی منتظر می مانند تا دیده شوند، که منجر به علائم شدیدتر قلبی عروقی مانند نارسایی قلبی و حتی مرگ ناگهانی می شود.

دریچه آئورت دو لختی یک نقص مادرزادی قلبی است که در آن مقدار به جای سه، دو فلپ یا کاسپ دارد، بنابراین دریچه با هر ضربان قلب به درستی باز و بسته نمی شود.

این می تواند منجر به عوارضی مانند انسداد، کاهش یا عقب افتادن جریان خون در حفره های قلب شود که باعث تنگی نفس، درد قفسه سینه، غش و مشکل در ورزش می شود.

در موارد شدیدتر، این بیماری می تواند منجر به تشریح آئورت یا پارگی آئورت شود که یک وضعیت تهدید کننده زندگی است.

محققان افرادی را مورد مطالعه قرار دادند که قبل از 30 سالگی با عوارض خاص این بیماری مواجه شدند یا از بستگان نزدیک فردی با شروع زودرس بیماری دریچه آئورت دو لختی بودند.

علائم اولیه بیماری به صورت تنگی متوسط ​​یا شدید آئورت یا نارسایی آئورت، آنوریسم بزرگ آئورت قفسه سینه، نیاز به جراحی آئورت یا دیسکسیون آئورت تعریف شد.

هدف محققان شناسایی انواع ژنتیکی است که ممکن است منجر به افزایش خطر ابتلا به این بیماری در بزرگسالان جوان شود.

به طور متوسط ​​افراد در این مطالعه در دهه 20 خود مبتلا بودند و بستگان مبتلا به این بیماری داشتند، بنابراین ما شروع بیماری را در خانواده ها ردیابی کردیم و انواع ژنتیکی نادری را گزارش کردیم که با بیماری در این شرکت کنندگان و بستگان آنها جدا شده است.

داده‌های توالی‌یابی کل اگزوم را که از 215 خانواده از بیش از 20 مؤسسه تهیه شده بود، تجزیه و تحلیل کرد تا گونه‌های ژنتیکی نادری را که باعث بیماری مادرزادی قلبی در این زیرگروه نادر می‌شوند، در شروع اولیه بیماری دریچه آئورت دو لختی شناسایی کند.

آن‌ها این یافته‌ها را با جمعیت شایع‌تر بیماران مبتلا به بیماری دریچه آئورت دو لختی مقایسه کردند. 

همانطور که در این مطالعه دیدیم، برای مردم مهم است که متوجه شوند که بسیاری از افراد مبتلا به دریچه آئورت دو لختی، بستگان خود را تحت تاثیر قرار داده اند.

در آینده، اعضای خانواده ممکن است برای انواع ژنتیکی که باعث عوارض دریچه آئورت دو لختی می‌شوند، آزمایش شوند و افرادی که این گونه‌های ژنتیکی را دارند می‌توانند زودتر درمان شوند تا از بروز عوارض بعدی جلوگیری شود.

انواع اندوکاردیت عفونی
  • IE حاد - به طور ناگهانی ایجاد می شود و ممکن است در عرض چند روز تهدید کننده زندگی شود.
  • IE تحت حاد یا مزمن (یا اندوکاردیت باکتریایی تحت حاد) - به آرامی طی یک دوره چند هفته تا چند ماه توسعه می یابد.
  • دریچه مصنوعی IE - در عرض یک سال پس از تعویض دریچه قلب ایجاد می شود.

بیماری دریچه ای قلب نوعی بیماری قلبی است که زمانی رخ می دهد که یک یا چند دریچه از چهار دریچه قلب به درستی کار نکنند. اگر دریچه های قلب شما بیش از حد شکننده، زخمی یا آسیب دیده باشند، جراحی دریچه های قلب ممکن است یک گزینه باشد.

بسیاری از انواع ورزش های قلبی عروقی می توانند به شما در بهبود سلامت قلب کمک کنند. اگر مطمئن نیستید که چقدر شدید می‌توانید ورزش کنید، بهتر است در مورد محدودیت‌های خود با پزشک صحبت کنید.

نوع خاصی از ورزش که برای قلب شما بهترین است تا حد زیادی به ترجیح شخصی شما بستگی دارد. تا زمانی که ضربان قلب شما را افزایش دهد، می تواند به تقویت عضلات قلب شما کمک کند.

پزشک شما ممکن است توصیه کند از ورزش های بسیار شدید مانند دویدن فوق استقامت اجتناب کنید.

دکتر رامین بقایی تهرانی یکی از بهترین و حرفه‌ای ترین جراحان قلب در تهران هستند که نه تنها به جراحی تخصصی قلب در بزرگسالان، بلکه در جراحی قلب نوزادان و کودکان نیز از مهارت و تسلط بالایی برخوردار هستند.

ایشان پس از فارغ‌التحصیلی از تخصص جراحی در دانشگاه تهران، به تحصیل در رشته پزشکی عمومی در دانشگاه تهران مشغول شدند و سپس با بورسیه تحصیلی تحصیلات تکمیلی به مدت 1 سال در بیمارستان پیتیه در پاریس فعالیت داشتند.

دکتر رامین بقایی با سابقه‌ای 20 ساله جان بسیاری از بیماران قلبی را نجات دادند و سلامتی و زندگی دوباره را به آن‌ها هدیه دادند.

ارتباط با دکتر رامین بقایی

آدرس: تهران – خیابان نلسون ماندلا (جردن)، بالاتر از تقاطع حقانی، خیابان پدیدار، پلاک ۶۲، طبقه سوم، واحد ۳۳

شماره تلفن: ۰۲۱۸۸۶۷۰۳۵۰

ایمیل: info @ dr-baghaei.com

اینستاگرام: dr.ramin.baghaei

منبع: https://dr-baghaei.com/

 



:: برچسب‌ها: فوق تخصص جراحی قلب و عروق (کودکان و بزرگسالان) , بهترین جراح دریچه‌های قلبی در تهران , جراحی ترمیم یا تعویض دریچه قلب , ترمیم بالونی دریچه , آنولوپلاستی , دکلسیفیکاسیون دریچه‌های قلب , جراحی والوولوپلاستی , جراحی کامیشروتومی ,
:: بازدید از این مطلب : 67
|
امتیاز مطلب : 4
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : سه شنبه 13 شهريور 1403 | نظرات ()
نوشته شده توسط : دکتر ستایش

روش های کنترل و درمان یبوست(Constipation) 

یبوست در کودکان بسیار شایع است و تقریباً 30 تا 35 درصد از کودکان را تحت تأثیر قرار می دهد.

کودکان نوپا و پیش دبستانی بزرگ ترین گروه سنی هستند که می تواند به عوامل مختلفی مرتبط باشد.

اگر فرزند شما یبوست دارد، می‌تواند به دلیل طیف وسیعی از مسائل باشد. 

ممکن است از حرکات نادر روده گرفته تا مدفوع سفت، دفع مدفوع بزرگ که دردناک است و حتی دفع تصادفی مدفوع به دلیل تجمع مدفوع متفاوت باشد.

علائم یبوست در کودکان شامل یکی از موارد زیر است:

  • دو یا کمتر اجابت مزاج در هفته
  • مدفوع سفت (گلوله های مدفوع یا مدفوع سفت)
  • حرکات روده دردناک
  • خون در مدفوع یا هنگام پاک کردن (شکاف کوچک یا پارگی راست روده)
  • شکم سفت یا دردناک، به خصوص بعد از غذا
  • ترس از استفاده از توالت (همراه با اجابت مزاج دردناک)
  • کاهش اشتها

درمان خانگی یبوست در کودکان

اگر فکر می کنید فرزندتان یبوست دارد، گزینه های ایمن و آسان را برای تسکین سریع در خانه وجود دارند:

ماساژ شکم را امتحان کنید. برای نوزادان و کودکان کوچک، ماساژ شکم و دوچرخه سواری پاها اقدامات عالی برای کمک به دفع مدفوع است. این برای کودک یا والدین بی خطر است و خیلی آسیب زا نیست.

از ملین های طبیعی استفاده کنید. غذاهایی که به رفع یبوست در کودکان کمک می کنند عبارتند از آلو، سیب و گلابی.

آنها ملین های طبیعت هستند. این میوه ها حاوی قندی به نام «سوربیتول» هستند که آب را به داخل روده می کشد و مدفوع را نرم می کند.

برای کمک به اجابت مزاج راحت تر، این غذاها را با آب بنوشید.

آب را افزایش دهید. مصرف آب (برای کودکان بزرگ‌تر از یک سال) بدن را هیدراته نگه می‌دارد و همین امر باعث سهولت دفع مدفوع می‌شود.

دریافت آب کافی به جلوگیری از یبوست کمک می کند و به منظم بودن کمک می کند.

نوزادان از شش ماهگی می توانند 2 تا 5 اونس آب در روز مصرف کنند.

فیبر را افزایش دهید. با هدف قرار دادن پنج وعده میوه و سبزیجات در روز، به کودک خود یک رژیم غذایی غنی از فیبر بدهید. آن را با نوشیدن آب فراوان جفت کنید.

غذاهای فرآوری شده یا پرچرب و عادات غذایی ناسالم می توانند باعث بسیاری از مشکلات سلامتی از جمله یبوست شوند.

لبنیات را کم کنید. مصرف بیش از حد لبنیات به خصوص شیر می تواند باعث یبوست شود. بسیاری از کودکان به پروتئین های موجود در شیر گاو حساسیت دارند.

سایر محصولات لبنی مانند پنیر، پنیر کوتیج یا پنیر رشته ای نیز می توانند باعث یبوست شوند. در حالی که این یک میان وعده سالم است، محصولات لبنی فیبر تنظیم کننده سیستم کمی دارند.

 کودکان مبتلا به یبوست ممکن است مدت زمان بیشتری را در دستشویی برای اجابت مزاج بگذرانند.

با قرار دادن پاهایشان روی چهارپایه یا در صورت امکان روی زمین، اطمینان حاصل کنید. به آنها زمان زیادی بدون وقفه بدهید تا روده های خود را حرکت دهند.

چگونه یبوست را در کودکان برطرف کنیم؟

وقتی نوبت به دادن محصولات یا داروهای بدون نسخه به فرزندتان برای کمک به یبوست می رسد، ابتدا باید با پزشک کودک خود صحبت کنید.

او گزینه های رایجی را که ممکن است در مورد آنها بحث کنید، تشریح می کند.

پروبیوتیک ها. پروبیوتیک ها اغلب برای بیماران اطفال استفاده می شود، به ویژه در هنگام مصرف آنتی بیوتیک. آنها به حفظ باکتری های خوب در معده کمک می کنند، زیرا آنتی بیوتیک ها با همه باکتری ها مبارزه می کنند.

این باکتری های خوب همچنین به افزایش منظم بودن روده کمک می کنند.

با این حال، تحقیقات بسیار محدودی وجود دارد که از استفاده از پروبیوتیک برای درمان خود یبوست حمایت می کند، و به طور معمول به عنوان تنها درمان استفاده نمی شود.

شیاف و تنقیه. شیاف ها به تحریک ماهیچه های رکتوم برای تحریک حرکت روده کمک می کنند، اما زمانی که قرار داده شوند برای کودک ناراحت کننده هستند و اگر به درستی انجام نشوند، می توانند باعث آسیب رکتوم شوند.

تنقیه همچنین به نرم شدن مستقیم مدفوع کمک می کند، اما آنها نیز می توانند ناراحت کننده باشند و باید به درستی انجام شوند.

اگر نگران هستید که فرزندتان ممکن است به یکی از این گزینه ها نیاز داشته باشد، با تیم مراقبت او مراجعه کنید.

MiraLAX. MiraLAX . یک داروی خوب برای یبوست، چه حاد و چه مزمن، در صورت استفاده صحیح در کودکان بالای یک سال است.

MiraLAX به بازگشت مایع به مدفوع کمک می کند، بنابراین خیلی سفت نمی شود و راحت تر دفع می شود.

 MiraLax به صورت پودری بدون رنگ و مزه عرضه می شود که برای بیماران جوان عالی است. می توان آن را بدون نسخه مصرف کرد، اما همیشه قبل از شروع با پزشک کودک خود مشورت کنید.

چگونه می توانم فیبر را در رژیم غذایی فرزندم افزایش دهم؟

فیبر باعث نرمی و سهولت انجام مدفوع می شود. دادن فیبر بیشتر به کودک در رژیم غذایی می تواند به پیشگیری از یبوست و همچنین درمان یبوست کوتاه مدت یا بسیار خفیف کمک کند.

فیبر همچنین در طولانی مدت برای عملکرد منظم روده مهم است. اگر کودک شما مدت طولانی یبوست داشته است، فقط افزایش فیبر بدون درمان دیگر بعید است که یبوست او را برطرف کند.

برای افزودن فیبر بیشتر به رژیم غذایی فرزندتان، می توانید:

  • حداقل 3 وعده میوه در روز بدهید - میوه هایی با پوست مانند سیب، گلابی، آلو، زردآلو، هلو و کیوی.
  • حداقل 3 وعده سبزیجات در روز بدهید.
  • غلات پر فیبر مانند غلات سبوس دار، غلات کامل، فرنی - از غلات تصفیه شده و آنهایی که شکر اضافه دارند اجتناب کنید.
  • به جای نان سفید، نان سبوس دار بدهید.
  • سعی کنید سبوس را به کلوچه ها و سایر پخت ها اضافه کنید یا آن را به غلات معمولی کودک خود اضافه کنید.
  • سعی کنید 1 تا 2 قاشق غذاخوری دانه کتان آسیاب شده / کنجاله بذر کتان را به غلات، سوپ یا مخلوط شده در اسموتی اضافه کنید.
  • حبوبات (لوبیا و نخود) از جمله لوبیا پخته، حمص، عدس بدهید.
  • به نوزادان آلو صاف شده، تا 3 قاشق غذاخوری چند روز در هفته بدهید.
  • همچنین مهم است که با افزایش فیبر به کودک خود آب فراوان بدهید.

دکتر بهار اشجعی

دکتر بهار اشجعی بهترین پزشک و جراح اطفال در تهران هستند که دوره پزشکی عمومی و بورد فوق تخصصی خود را در زمینه جراحی کودکان و نوزادان از دانشگاه علوم پزشکی تهران کسب کرده است.

ایشان دارای سال‌ها تجربه جهت درمان و جراحی بیماری‌های گوناگون در کودکان و نوزادان هستند و جراحی‌های متعدد و موفقیت آمیزی را در زمینه درمان و عمل جراحی بیماری‌های کودکان و نوزادان داشته‌اند.

شما می‌توانید جهت مشاوره و یا معاینه کودکان و نوزادان خود توسط دکتر بهار اشجعی همین حالا با شماره‌های قرار گرفته در وبسایت و یا از طریق فرم اینترنتی تعیین نوبت برای فرزند خود را انجام دهید.

راه های ارتباط با ما

مطب: تهران ـ انتهای بلوار کشاورز، رو به روی درب شرقی بیمارستان امام خمینی، ساختمان شیشه ای سبز، پلاک ۳۷۰ ساختمان ۴۱۶ طبقه ۳ واحد ۱۹

تلفن:

۰۲۱-۴۴۸۰۶۶۶۸ 

۰۲۱-۴۴۸۴۱۸۶۲

 آدرس:

بیمارستان کودکان تهران: تقاطع خیابان طالقانی و ولیعصر، روبروی جهاد کشاورزی، پلاک ۴۵۴

بیمارستان لاله شهرک غرب: تهران ، شهرک غرب ، فاز ۵ ، خیابان سیمای ایران ، نبش فلامک جنوبی

منبع: https://dr-ashjaei.com/

 



:: برچسب‌ها: درمان یبوست در کودکان و نوزادان , عوارض جانبی عدم درمان یبوست در کودکان و نوزادان , تشخیص یبوست در کودکان و نوزادان , تغییر عادات غذایی کودک , درمان دارویی یبوست در کودکان , دکتر بهار اشجعی , Constipation , سریع ترین راه درمان یبوست در کودکان ,
:: بازدید از این مطلب : 86
|
امتیاز مطلب : 3
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : شنبه 3 شهريور 1403 | نظرات ()
نوشته شده توسط : دکتر ستایش

زاویه سازی فک

خط فک یک ویژگی ضروری صورت است که به تعریف ساختار و زیبایی صورت کمک می کند.

با افزایش سن، خط فک مشخص و وضوح خود را از دست می دهد. اینجاست که پرکننده های خط فک وارد عمل می شوند.

پرکننده‌های خط فک که به عنوان بزرگ‌کننده چانه و فک شناخته می‌شوند، از پرکننده‌های پوستی برای تقویت و مشخص کردن ناحیه فک استفاده می‌کنند.

با این حال، بسیاری تعجب می کنند که آیا پرکننده خط فک بی خطر است یا خیر.

این راهنمای جامع به تمام سوالات شما در مورد پرکننده های فک، از جمله ایمنی، خطرات، نتایج و موارد دیگر پاسخ خواهد داد.

فیلرهای فک چیست؟

پرکننده‌های خط فک که به عنوان بزرگ‌کننده چانه و فک شناخته می‌شوند، از پرکننده‌های پوستی برای تقویت و مشخص کردن ناحیه فک استفاده می‌کنند.

فیلرهای پوستی حاوی هیالورونیک اسید هستند که به طور طبیعی در بدن وجود دارد.

هنگامی که به خط فک و ناحیه چانه تزریق می شوند، حجم می دهند تا ظاهری زیباتر و مشخص تر ایجاد کنند.

برخی از انواع رایج پرکننده های پوستی که برای تقویت خط فک استفاده می شوند عبارتند از:

پرکننده‌های اسید هیالورونیک مانند Juvederm، Restylane، Belotero، و غیره. اینها از اسید هیالورونیک ساخته شده‌اند و آنها را زیست سازگار و ایمن می‌سازد.

پرکننده های هیدروکسی لاپاتیت کلسیم مانند Radiesse. اینها نتایج طولانی تری را ارائه می دهند.

آیا فیلر فک ایمن است؟

هنگامی که توسط یک پزشک واجد شرایط و با تجربه انجام می شود، پرکننده های خط فک به طور کلی ایمن در نظر گرفته می شوند.

برخی از خطرات احتمالی عبارتند از:

کبودی و تورم: کبودی و تورم جزئی پس از عمل انتظار می‌رود و معمولاً ظرف چند روز فروکش می‌کند.

توده ها و برجستگی ها: به دلیل توزیع ناهموار پرکننده، خطر کوچکی برای ایجاد توده یا برجستگی در زیر پوست وجود دارد. این را می توان اصلاح کرد.

عفونت: اگر از تکنیک های استریل پیروی شود، عفونت باکتریایی یا ویروسی نادر است، اما نمی توان آن را به طور کامل رد کرد.

واکنش آلرژیک: افراد مبتلا به آلرژی شناخته شده به مواد پرکننده نباید این روش را انجام دهند. آزمایش پوست می تواند آلرژی را بررسی کند.

عدم تقارن: خطر کوچکی برای ایجاد عدم تقارن در ناحیه فک در صورت تجویز نادرست.

حرکت فیلر: در موارد نادر، فیلر ممکن است از محل تزریق خارج شده و ظاهری ناهموار ایجاد کند.

به طور خلاصه، پرکننده های خط فک زمانی که توسط یک متخصص واجد شرایط انجام شود، می تواند ایمن در نظر گرفته شود. با این حال، مانند هر روش پزشکی، خطرات خاصی نیز درگیر است.

ماندگاری نتایج فیلر فک چقدر است؟

نتایج حاصل از پرکننده های فک معمولاً به طور متوسط ​​6 تا 12 ماه قبل از نیاز به لمس یا تکرار درمان باقی می ماند.

با این حال، مدت زمان ممکن است بسته به نوع پرکننده مورد استفاده و متابولیسم بدن فرد متفاوت باشد:

پرکننده های اسید هیالورونیک مانند Juvederm یا Restylane معمولاً بعد از 6 تا 9 ماه محو می شوند.

پرکننده های هیدروکسی لاپاتیت کلسیم مانند Radiesse می توانند 18 ماه قبل از اینکه محو شوند.

برخی از افراد ممکن است نتایج طولانی‌تر یا کوتاه‌تر از مدت زمان متوسط ​​را ببینند.

با تکرار درمان در صورت لزوم، پرکننده های فک می توانند به حفظ خط فک کاملاً مشخص در طول زمان کمک کنند.

درمان فیلر خط فک چگونه انجام می شود؟

درمان پرکننده خط فک معمولی شامل مراحل ساده زیر است:

مشاوره: یک مشاوره عمیق اهداف و انتظارات را تعیین می کند. معاینه فیزیکی انجام خواهد شد.

بی حسی موضعی: یک بی حس کننده موضعی یا تزریقی برای بی حس کردن ناحیه درمان و به حداقل رساندن ناراحتی استفاده می شود.

تکنیک تزریق: با استفاده از یک سوزن عالی، فیلر به خط فک و ناحیه چانه تزریق می شود.

ماساژ و قالب گیری: ماساژ ملایم فیلر را با هم ترکیب می کند و شکلی طبیعی ایجاد می کند.

مراقبت: ممکن است از کمپرس یخ استفاده شود. کبودی و تورم معمولا در عرض چند روز از بین می رود. به مدت 24 ساعت باید از انجام ورزش های شدید اجتناب شود.

کل درمان 30-45 دقیقه طول می کشد. نتایج بلافاصله قابل مشاهده است، اگرچه ممکن است طی 1-2 هفته با کاهش تورم کمی بهبود یابد.

نتیجه گیری

هنگامی که توسط یک پزشک متخصص و با تجربه انجام می شود، پرکننده های خط فک می تواند یک گزینه غیرجراحی ایمن و موثر برای بهبود خطوط صورت در نظر گرفته شود.

در حالی که ممکن است زاویه سازی فک عوارض جانبی جزئی مانند کبودی رخ دهد، تکنیک‌های پیشرفته و پرکننده‌های زیست سازگار مانند اسید هیالورونیک و کلسیم هیدروکسی‌لاپاتیت، تقویت خط فک را ایمن کرده‌اند.

با نتایجی طبیعی و طولانی مدت، پرکننده های خط فک به روشی فزاینده محبوب برای دستیابی به زیبایی خط فک مشخص تبدیل می شوند.

درباره دکتر آرمیتا آقاپور

دکتر آرمیتا آقاپور با سالها سابقه در زمینه زیبایی و جوان سازی یکی از بهترین و شناخته شده ترین پزشکان زیبایی در تهران هستند.

اطلاعات تماس

آدرس: تهران، شهرآرا پاتریس لومومبا، نبش کوچه نوزدهم غربی، ساختمان پزشکان، پلاک ۱۸۲طبقه اول

شماره تماس: ۸۸۲۸۸۱۶۸

آدرس ایمیل: info @dr-aghapour.com

منبع: https://dr-aghapour.com/

 



:: برچسب‌ها: بهترین پزشک زیبایی در تهران , پرکننده های خط فک , ماندگاری نتایج فیلر فک , دکتر آرمیتا آقاپور , تزریقات زیبایی ,
:: بازدید از این مطلب : 106
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 31 مرداد 1403 | نظرات ()
نوشته شده توسط : دکتر ستایش

آیا بارداری می تواند وضعیت قلب را دربیماران قلبی بدتر کند؟

اگر بیماری قلبی دارید و قصد بارداری دارید، استرس اضافی روی قلب شما ممکن است شما را در معرض خطر عوارض بیشتری قرار دهد.

دلیلش این است که در دوران بارداری، قلب شما برای دو نفر پمپاژ می کند. علاوه بر این، برخی تغییرات هورمونی در دوران بارداری می تواند بر فشار خون و عروق خونی تأثیر بگذارد. 

بارداری می تواند شرایط قلبی مادر را بدتر کند و گاهی اوقات می تواند بر نحوه رشد و تکامل کودک تأثیر بگذارد.

به این دلایل، افراد باردار مبتلا به بیماری های قلبی بهترین مراقبت ها را در دوران بارداری که تیمی از پزشکان  متخصص در زمینه بارداری پرخطر و قلب و عروق هستن دریافت می کنند.

برخی از بیماری‌های قلبی مانند ضربان قلب نامنظم خفیف یا سوراخ‌های کوچکی که قبلاً در قلب ترمیم شده‌اند، ممکن است خطر عوارض بارداری را افزایش دهند.

سایر موارد مانند نارسایی قلبی، فشار خون ریوی و بیماری آئورت می توانند به طور قابل توجهی خطر عوارض را افزایش دهند.

برای اکثریت قریب به اتفاق افرادی که بیماری قلبی دارند، بارداری یک گزینه بی خطر است. با این حال، درصد کمی از افراد وجود دارند که خطر آنقدر زیاد است، ما معمولاً بارداری را توصیه نمی کنیم. 

سه ماهه سوم و هفته های بعد از تولد معمولاً خطرناک ترین زمان برای یک فرد باردار مبتلا به بیماری قلبی است.

همانطور که کودک رشد می کند، تقاضای قلب شما برای تامین خون و اکسیژن کودک نیز افزایش می یابد. پس از تولد، تغییر ناگهانی گردش خون نیز می تواند مشکلاتی ایجاد کند.

اگر مشکل قلبی دارید و به باردار شدن فکر می کنید، ابتدا با پزشک خود صحبت کنید.

ملاقات با پزشک قبل از باردار شدن به شما اجازه می دهد تا در مورد مراقبت های بارداری صحبت کنید.

مطمئن شوید که داروهای درمان بیماری قلبی با بارداری سازگار هستند و هر آزمایش توصیه شده را تکمیل کنید تا مطمئن شوید که قلب در بهترین وضعیت ممکن قبل از باردار شدن است.

شش نکته در مورد قلب خود در دوران بارداری

1. قلب شما در بارداری بیشتر کار می کند.

در دوران بارداری تغییرات زیادی در سیستم قلبی عروقی شما رخ می دهد. قلب شما باید خون بیشتری را در بدن پمپاژ کند.

برون ده قلبی شما، مقدار خونی که قلب در یک دقیقه پمپاژ می کند، تا 50 درصد افزایش می یابد. با پیشرفت بارداری، ضربان قلب افزایش می یابد و فشار خون شما می تواند تغییر کند.

این تغییرات در هر بیمار و حاملگی متفاوت است و بیشتر زنان آنها را احساس نمی کنند.

2. سبک زندگی سالم به بهترین عملکرد قلب شما در بارداری کمک می کند.

برای اطمینان از اینکه قلب شما در بهترین حالت خود کار می کند، از اقدامات بهداشتی مانند ورزش منظم، مدیریت استرس و خوردن یک رژیم غذایی متعادل پیروی کنید.

برای اکثر بیماران، ورزش برای مادر و نوزاد بی خطر و مفید است. اما مطمئن شوید که ابتدا متخصص زنان و زایمان شما با این ایده موافق است.

چند بیماری قلبی و پزشکی وجود دارد که می تواند تمرینات شدید در بارداری را غیرعاقلانه کند.

یک رژیم غذایی سالم برای قلب همیشه مهم است. غذاهای مغذی که به شما و کودکتان کمک می کند تا سالم بمانید عبارتند از: لوبیا و آجیل، غلات کامل، لبنیات کم چرب، پروتئین بدون چربی مانند ماهی و مرغ، و مقدار زیادی میوه و سبزیجات 

3. علائم بارداری می تواند مشکلات قلبی را تشدید کند.

بسیاری از افراد در دوران بارداری دچار تنگی نفس، تورم پاها، سرگیجه گاه به گاه و تپش قلب می شوند. طبیعی است، اگر ناخواسته باشد.

در برخی موارد، این علائم می تواند به معنای چیز جدی تری باشد. مهم است که با متخصص زنان و زایمان یا متخصص قلب خود در مورد علائم غیر معمول صحبت کنید.

4. اگر بیماری قلبی دارید، یک متخصص باید شما را بررسی کند.

برای بیماران مبتلا به بیماری قلبی، برنامه ریزی ویزیت قبل از بارداری ایده آل است.

مشاوره قبل از بارداری با یک متخصص زنان و زایمان که بیماران باردار پرخطر را درمان می‌کند و متخصص قلب شما واقعاً مهم است.

اگر شما به بیماری قلبی مادرزادی مبتلا هستید - که یک بیماری قلبی است که با آن متولد شده اید - بیماری قلبی اکتسابی یا فشار خون بالا، ما می خواهیم شما را ببینیم تا در مورد خطرات احتمالی بارداری آینده و آنچه که ما می توانیم برای بهبود سلامت شما انجام دهیم قبل از شما صحبت کنیم.

به عنوان مثال، اگر فشار خون بالایی دارید که به خوبی کنترل نشده است، یک متخصص می تواند به شما کمک کند تا قبل از بارداری آن را مهار کنید.

اگر داروهایی برای بیماری قلبی مصرف می کنید، می خواهیم آنها را از نظر ایمنی در بارداری بررسی کنیم و در صورت نیاز، برنامه ای برای داروی جایگزین داشته باشیم.

در طول بارداری، متخصص زنان و زایمان و قلب و عروق برای حفظ سلامتی شما و جنینتان در دوران بارداری و پس از زایمان همکاری می کنند.

با مراقبت مناسب، بسیاری از افراد مبتلا به بیماری های قلبی از قبل می توانند بارداری سالمی داشته باشند.

5. برخی افراد در دوران بارداری دچار بیماری های مرتبط با قلب می شوند.

برخی از شرایط ممکن است در دوران بارداری ایجاد شود که بر قلب شما تأثیر می گذارد. اینها شامل آریتمی است که تپش قلب یا ضربان نامنظم قلب است.

آنها ممکن است خوش خیم باشند و با تغییراتی در سبک زندگی مانند قطع کافئین مدیریت شوند.

با این حال، اگر آنها را تجربه کردید، به پزشک خود اطلاع دهید، زیرا برخی از آریتمی ها می توانند مشکل جدی تری را نشان دهند.

بیماری دیگر، پره اکلامپسی، می تواند در سه ماهه دوم یا سوم ایجاد شود. باعث فشار خون بسیار بالا می شود و می تواند بر اندام های متعددی از جمله قلب تاثیر بگذارد.

در صورت بروز این وضعیت، شما به دقت تحت نظر خواهید بود. زنان مبتلا به فشار خون بالا و بیماری قلبی در معرض خطر بیشتری برای ابتلا به آن هستند.

اگر به شما گفته شد که به طور منظم فشار خون خود را چک کنید، حتماً از ویزیت های منظم پزشک غافل نشوید و تمام دستورالعمل ها را دنبال کنید.

6. مراقبت از قلب شما پس از پایان بارداری نباید متوقف شود.

اگر در بارداری دچار پره اکلامپسی، دیابت بارداری یا فشار خون بالا شده اید، حتما به پزشک خود اطلاع دهید زیرا این شرایط می تواند خطر ابتلا به بیماری قلبی را در آینده افزایش دهد.

بیماران مبتلا به این شرایط باید این اطلاعات را با پزشک اصلی خود در میان بگذارند و غربالگری های منظم برای خطرات قلبی عروقی و دیابت انجام دهند.

خبر خوب این است که تحقیقات جدید نشان می دهد که حفظ یک سبک زندگی سالم برای قلب پس از بارداری می تواند خطر ابتلا به بیماری قلبی را برای بیماران مبتلا به این عوارض کاهش دهد.

پزشک می‌تواند در مورد تغییرات سبک زندگی و عادات سالم برای قلب به شما توصیه کند.

یکی از مهمترین مسائل در بیماری قلبی لزوم مراجعه به پزشک متخصص قلب و عروق در بارداری می باشد. چرا که مراجعه به موقع به پزشک می تواند در سلامت مادر و جنین بسیار تاثیرگذار باشد.

لازم است در دوران بارداری به پزشک متخصص قلب و عروق مراجعه شود و مادر تحت نظر پزشکان متخصص، دوران بارداری خود را بگذراند تا دچار مشکلات و خطرات جدی نشود.

همچنین مشاوره قلبی به مادران باردار می تواند از نظر روحی بسیار کمک کننده باشد. به علاوه حتی چند هفته پس از زایمان نیز لزوم مراجعه به پزشک متخصص قلب و عروق پابرجاست.

چرا که ممکن است مادر تا شش هفته پس از زایمان همچنان مشکلاتی در ضربان قلب و… داشته باشد. به همین دلیل نیاز است تا تحت مراقبت های لازم حتی پس از زایمان قرار گیرد.

ارتباط با دکتر رامین بقایی

آدرس: تهران – خیابان نلسون ماندلا (جردن)، بالاتر از تقاطع حقانی، خیابان پدیدار، پلاک ۶۲، طبقه سوم، واحد ۳۳

شماره تلفن: ۰۲۱۸۸۶۷۰۳۵۰

ایمیل: info @ dr-baghaei.com

اینستاگرام: dr.ramin.baghaei

 منبع: https://dr-baghaei.com/

 

 



:: برچسب‌ها: متخصص جراحی عمومی و فوق تخصص جراحی قلب و عروق , فوق تخصص جراحی قلب و عروق (کودکان و بزرگسالان) , پزشک متخصص قلب و عروق در بارداری , منع بارداری برای خانم های دارای بیماری قلبی , انواع آزمایشات قلبی در بارداری , درمان بیماری های قلب در دوران بارداری , عوامل افزایش بیماری های قلبی در بارداری ,
:: بازدید از این مطلب : 84
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 30 مرداد 1403 | نظرات ()
نوشته شده توسط : دکتر ستایش

فواید ختنه کردن کودکان پسر-circumcision


ختنه یک عمل جراحی برای برداشتن پوستی است که نوک آلت تناسلی را می پوشاند که پوست ختنه گاه نیز نامیده می شود.

این روش برای پسران تازه متولد شده در نقاطی از جهان، از جمله ایالات متحده، نسبتاً رایج است.

ختنه کردن در مراحل بعدی زندگی قابل انجام است، اما خطرات بیشتری دارد و بهبودی ممکن است بیشتر طول بکشد. 

برای برخی خانواده ها ختنه یک مراسم مذهبی است. این روش همچنین می تواند مربوط به سنت های فرهنگی یا قومی، بهداشت شخصی یا مراقبت های بهداشتی پیشگیرانه باشد.

اما برای دیگران، به نظر نمی رسد ختنه مورد نیاز باشد، یا خطرناک به نظر می رسد.

ختنه یک سنت مذهبی یا فرهنگی برای بسیاری از خانواده های یهودی و اسلامی و همچنین برخی از مردمان بومی است.

ختنه همچنین می تواند بخشی از سنت خانوادگی، نظافت شخصی یا مراقبت های بهداشتی پیشگیرانه باشد.

گاهی اوقات نیاز پزشکی به ختنه وجود دارد. به عنوان مثال، ممکن است پوست ختنه گاه آنقدر سفت باشد که نتوان آن را روی نوک آلت تناسلی به عقب کشید.

ختنه همچنین به عنوان راهی برای کاهش خطر ابتلا به HIV در کشورهایی که این ویروس شایع است توصیه می شود. این شامل بخش هایی از آفریقا می شود.

فواید ختنه کردن پسران

ختنه ممکن است فواید سلامتی مختلفی داشته باشد، از جمله:

بهداشت راحت تر. ختنه شستن آلت تناسلی را ساده تر می کند. با این حال، می توان به پسرانی که ختنه نشده اند آموزش داد که به طور مرتب زیر پوست ختنه گاه را بشویند.

خطر کمتر عفونت های دستگاه ادراری (UTIs). خطر عفونت ادراری در مردان کم است. اما این عفونت ها در مردانی که ختنه نشده اند بیشتر دیده می شود.

عفونت های جدی در اوایل زندگی می توانند بعداً به مشکلات کلیوی منجر شوند.

خطر کمتر عفونت های مقاربتی. مردانی که ختنه شده اند ممکن است کمتر در معرض خطر برخی از عفونت های مقاربتی از جمله HIV باشند.

اما هنوز هم داشتن رابطه جنسی ایمن، که شامل استفاده از کاندوم است، کلیدی است.

پیشگیری از مشکلات آلت تناسلی. گاهی اوقات، عقب کشیدن پوست ختنه گاه آلت تناسلی که ختنه نشده است سخت یا غیرممکن است. به این فیموز می گویند.

می تواند منجر به تورم پوست ختنه گاه یا سر آلت تناسلی شود که به آن التهاب می گویند.

خطر کمتر سرطان آلت تناسلی. اگرچه سرطان آلت تناسلی نادر است، اما در مردانی که ختنه شده اند کمتر دیده می شود.

علاوه بر این، سرطان دهانه رحم در شرکای جنسی زنان مردانی که ختنه شده اند کمتر دیده می شود.

با این حال، خطر ختنه نشدن نادر است. خطرات را نیز می توان با مراقبت مناسب از آلت تناسلی کاهش داد. متخصص مراقبت های بهداشتی شما ممکن است توصیه کند که ختنه را برای کودک خود به تاخیر بیندازید یا آن را انجام ندهید اگر کودک شما:

  • دارای شرایطی است که بر نحوه لخته شدن خون تأثیر می گذارد.
  • زود به دنیا آمده و هنوز به مراقبت های پزشکی در مهد کودک بیمارستان نیاز دارد.
  • با شرایطی به دنیا آمده که آلت تناسلی را تحت تأثیر قرار داد.
  • ختنه بر توانایی کودک برای بچه دار شدن در آینده تأثیر نمی گذارد. و به طور کلی، تصور نمی شود که لذت جنسی را برای مردان یا شریک زندگی آنها کاهش دهد یا بهبود بخشد.

خطرات ختنه

شایع ترین خطرات ختنه خونریزی و عفونت است. با خونریزی، دیدن چند قطره خون از زخم جراحی معمولی است.

خونریزی اغلب خود به خود یا با چند دقیقه فشار مستقیم ملایم متوقف می شود. خونریزی بدتر باید توسط یک متخصص مراقبت های بهداشتی بررسی شود.

عوارض جانبی مربوط به بیهوشی نیز ممکن است رخ دهد. به ندرت، ختنه ممکن است باعث مشکلات پوست ختنه گاه شود. به عنوان مثال:

ممکن است پوست ختنه گاه خیلی کوتاه یا خیلی بلند باشد.

ممکن است پوست ختنه گاه به درستی بهبود نیابد.

پوست ختنه گاه باقی مانده ممکن است دوباره به انتهای آلت تناسلی بچسبد که نیاز به ترمیم جراحی جزئی دارد.

این خطرات زمانی کمتر است که این روش توسط یک پزشک مانند متخصص زنان و زایمان، متخصص اورولوژی یا متخصص اطفال انجام شود.

هنگامی که ختنه در یک محیط پزشکی مانند مهد کودک بیمارستان یا مطب پزشک انجام شود، خطرات نیز کمتر است.

اگر این عمل به دلایل مذهبی یا فرهنگی در جای دیگری انجام شود، فردی که ختنه را انجام می دهد باید تجربه داشته باشد.

این فرد باید در نحوه انجام ختنه، کاهش درد و جلوگیری از عفونت به خوبی آموزش دیده باشد.

در طول روش ختنه

ختنه نوزاد اغلب در بخش کودکان بیمارستان، معمولاً در چند روز اول پس از تولد انجام می شود.

برای ختنه نوزاد، کودک شما به پشت دراز می کشد و دست ها و پاهایش را نگه می دارند. آلت تناسلی و اطراف آن تمیز می شود. دارویی برای جلوگیری از درد به نام بی حس کننده داده می شود.

دارو به قاعده آلت تناسلی تزریق می شود یا به صورت کرم روی آلت قرار می گیرد. یک گیره یا حلقه پلاستیکی مخصوص به آلت تناسلی وصل می شود و پوست ختنه گاه برداشته می شود.

پس از آن، یک متخصص مراقبت های بهداشتی آلت تناسلی را با پمادی مانند یک آنتی بیوتیک موضعی یا ژل نفتی می پوشاند. سپس آلت تناسلی با گاز بسته بندی می شود. این روش اغلب حدود پنج تا ده دقیقه طول می کشد.

پس از ختنه

معمولاً هفت تا ده روز طول می کشد تا آلت تناسلی التیام یابد. نوک آلت تناسلی در ابتدا احتمالاً درد دارد. آلت تناسلی ممکن است تغییر رنگ، متورم یا کبود به نظر برسد.

ممکن است مقدار کمی مایع زرد رنگ در نوک آلت تناسلی نیز مشاهده کنید.

اگر با از بین رفتن داروی درد، نوزادتان بداخلاق است، نوزادتان را به آرامی در آغوش بگیرید. مراقب باشید به آلت تناسلی فشار وارد نکنید.

شستن آلت تناسلی با آب گرم و صابون ملایم به دلیل بهبودی مشکلی ندارد. سپس به آرامی خشک کنید. برای نوزادان، با هر بار تعویض پوشک، بانداژ را عوض کنید.

ممکن است متخصص مراقبت های بهداشتی به شما بگوید که پماد آنتی بیوتیک را روی بانداژ قرار دهید.

یا می توانید مقداری ژل نفتی روی نوک آلت تناسلی قرار دهید. این از چسبیدن آن به پوشک جلوگیری می کند. پوشک کودک خود را اغلب عوض کنید و مطمئن شوید که پوشک شل بسته شده باشد.

اگر به جای باند یک حلقه پلاستیکی وجود داشته باشد، خود به خود می ریزد. اغلب، این اتفاق در حدود یک هفته یا ده روز رخ می دهد.

پس از بهبود آلت تناسلی، آن را با آب و صابون در طول حمام کردن منظم بشویید. مشکلات بعد از ختنه شایع نیست. اما اگر:

کودک شما تب دارد.

کودک شما زیاد گریه می کند و شما فکر می کنید ممکن است کودک شما درد داشته باشد.

خونریزی قطع نمی شود.

تغییر رنگ در نوک آلت تناسلی پس از سه تا پنج روز بدتر می شود.

ترشحات بدبویی از نوک آلت تناسلی وجود دارد.

حلقه پلاستیکی دو هفته پس از ختنه در جای خود باقی می ماند یا روی ساقه آلت تناسلی حرکت می کند.

هزینه ختنه در کودکان و نوزادان چقدر است؟

عوامل زیادی در تعیین هزینه ختنه نوزاد و کودک تاثیرگذار هستند. در زمانی که والدین برای گرفتن مشاوره از پزشک یا جراح به مطب وی مراجعه می کنند هزینه ختنه نیز به آن ها اعلام می شود.

از مهم ترین موارد تاثیرگذار در هزینه ختنه نوزاد و کودک می توان به موارد زیر اشاره کرد:

تخصص پزشک

موقعیت مکانی مطب یا کلینیک

نوع تجهیزات مورد استفاده برای انجام این جراحی

روش ختنه کودکان

هر چه سن کودک کمتر باشد والدین باید هزینه کمتری را پرداخت کنند و انجام جراحی ختنه راحت تر است.

در صورت وجود مشکل خاص در آلت تناسلی هزینه جراحی متفاوت است.

نوع مرکزی که جراحی ختنه در آن انجام می گردد نیز در هزینه تاثیرگذار است. این جراحی در کلینیک تخصصی ختنه، بیمارستان یا مطب قابل انجام است.

در صورتی که بیمه تکمیلی دارید می توانید کلیه هزینه های ناشی از ختنه را از شرکت بیمه دریافت نمایید.

دکتر بهار اشجعی دارای بورد فوق تخصصی در جراحی کودکان و نوزادان از پزشکان منحصر به فرد و ماهر در زمینه جراحی اطفال و کودکان در تهران هستند، ایشان دوره پزشکی عمومی را در دانشگاه شهید بهشتی تهران گذراندند و بعد از اتمام دوره پزشکی عمومی به تحصیل در رشته جراحی عمومی در دانشگاه شهید بهشتی تهران پرداختند، بلافاصله بعد از فارغ التحصیلی در رشته جراحی عمومی، در رشته جراحی اطفال پذیرفته شدند و دوره جراحی اطفال را در دانشگاه علوم پزشکی تهران گذراندند و موفق به کسب رتبه اول کشوری در برد فوق تخصصی جراحی اطفال شدند.

راه های ارتباط با ما

مطب:  تهران ـ انتهای بلوار کشاورز، رو به روی درب شرقی بیمارستان امام خمینی، ساختمان شیشه ای سبز، پلاک ۳۷۰ ساختمان ۴۱۶ طبقه ۳ واحد  ۱۹

تلفن:

۰۲۱-۴۴۸۰۶۶۶۸ | ۰۲۱-۴۴۸۴۱۸۶۲

 آدرس:

بیمارستان کودکان تهران: تقاطع خیابان طالقانی و ولیعصر، روبروی جهاد کشاورزی، پلاک ۴۵۴

بیمارستان لاله شهرک غرب: تهران ، شهرک غرب ، فاز ۵ ، خیابان سیمای ایران ، نبش فلامک جنوبی

 منبع: https://dr-ashjaei.com/

 



:: برچسب‌ها: فوق تخصصی در جراحی کودکان و نوزادان , روش های ختنه , هزینه ختنه در کودکان و نوزادان , بهترین زمان ختنه برای پسران , عوارض احتمالی ختنه , مزایا و فواید ختنه , دکتر بهار اشجعی , circumcision ,
:: بازدید از این مطلب : 79
|
امتیاز مطلب : 5
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : شنبه 20 مرداد 1403 | نظرات ()